Nagellak

Swatch: Revlon – Ruby Ribbon

Revlon is één van de mooie merken die in Nederland helaas vrij moeilijk te krijgen zijn. Bij sommige (franchise)drogisterijen worden de producten wel verkocht,  maar ook dan hebben ze vaak maar weinig producten in het assortiment. In Londen is Revlon makkelijk te vinden bij drogisterijen als Boots en Superdrug. Ik was eigenlijk op zoek naar de Revlon Photoready Foundation, aangezien ik een lichtere kleur nodig heb dan hier in Nederland verkrijgbaar is. Ik heb hem  overigens nog niet gekocht, maar de kleur Vanilla bleek perfect te zijn voor mijn lichte (MAC NC15) huid. In het Revlon-schap kwam ik ook een paar interessante nagellakjes tegen, waaronder een paar lakjes met een suède finish. Ik ben dol op suède-lakjes (herinneren jullie de OPI Suede-collectie nog?), dus ik nam twee van deze lakken mee. De eerste die ik vandaag ga laten zien is Ruby Ribbon.

Ik ben geen groot fan van rode nagellak,  maar af en toe komt er een kleur voorbij die mijn hart weet te veroveren. Ruby Ribbon is daar een goed voorbeeld van. Bij het zien van deze lak krijg ik meteen een heerlijk kerst-gevoel! Ik ben dol op de feestdagen en ik denk dat ik deze lak dan zeker een paar keer ga dragen. Deze lak is niet echt rood te noemen, maar eerder bordeauxrood tegen het paarse aan. In de lak zitten ook prachtige shimmers verstopt, iets dat typisch is aan suède lakjes. Ik heb een foto genomen met flits om de shimmers extra goed te laten zien:

Matte en suède-lakjes staan er om bekend lastig te lakken, maar de formule van Ruby Ribbon is perfect. Twee laagjes was voldoende om ‘m mooi te laten dekken en hij droogt vrij snel.

Helaas heb ik deze lak nog niet in Nederland kunnen vinden, maar ik vrees dat hij hier ook niet te koop zal zijn. Gelukkig biedt eBay een uitkomst en zijn er meerdere flesjes te vinden. Voor een flesje Ruby Ribbon betaal je ongeveer €7,- incuslief verzendkosten.

Binnenkort laat ik jullie het groene broertje van Ruby Ribbon, Emerald City, zien!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Mooi lakje! Jammer dat Revlon niet goed verkrijgbaar is in Nederland. Laat je de foundation ook nog zien? Ik ben benieuwd want ik kan ook nooit de juiste foundation vinden voor mn lichte huid! 🙂

  1. Ik heb hem nog niet gekocht! Ik ga hem over een tijdje waarschijnlijk een keertje op eBay bestellen. Voor een lichte huid kan je goed terecht bij MAC, maar ook GOSH heeft een paar mooie lichte kleuren 🙂

   1. Oeps over heen gelezen! Dankjewel voor de tips 🙂

 2. Wow mooi kleurtje en ik vind de finish ook heel mooi!

 3. heel gaaf! Echt een chique kleurtje!

 4. Wauw, ik vind hem echt heel mooi!

 5. wauw, echt supermooi!

 6. Wow mooi kleurtje!

 7. Best een mooi kleurtje, bedankt voor de swatches 🙂

 8. Wat een leuk lakje. Ik vind hem mat echt supermooi! 😀

 9. Oooooh deze is echt heel mooi!!!!

 10. Wauw supermooi! Vooral de finish is echt<3 En je lakt ZOOOOOOOOOOOOOOOO mooi! wauw! liefs^^

 11. Aranka zegt:

  Wauw, echt een prachtige kleur!

 12. Wat een mooie finish, lekker donker voor de herfst nu… Pretty!

  Liefs Ilja

 13. Mooie kleur zeg! Ben ook benieuwd naar die groene 🙂

 14. Een hele mooie finish en een hele mooie kleur! Jammer dat deze niet in NL verkocht wordt. Ik ben ook gek op de foundation van Revlon 🙂

 15. Prachtige kleur zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.