Nagellak

Swatch: Rimmel – Coral Crush

Rimmel - Coral Crush
Rimmel – Coral Crush

Koraal schijnt helemaal hip te zijn deze zomer, dus ik waag me er ook maar aan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nauwelijks oranje of rode nagellak draag. Op een één of andere manier past het gewoon niet bij me. Toch wilde ik een keer een koraal-kleurig lakje proberen. Toen ik bij DA was en de nagellak in de aanbieding was besloot ik deze mee te nemen.

Coral Crush is één van de nieuwe kleurtjes van de nagellaklijn van Rimmel (net als Grey Matter). Ook deze heeft weer zo’n fijn breed plat kwastje. Formule was ook prima en hij dekte na 2 laagjes. Toch weet ik niet zo goed wat ik van zo’n tint moet vinden. Het is een mooie lak, absoluut, maar ik denk dat roze lakjes toch meer mijn ding zijn…

De Rimmel nagellakken zijn te koop bij alle bekende drogisterijen en kosten €6,99 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Hm ik vind 'm een beetje oranje achtig, en daar hou ik zelf niet zo van..

 2. Laura zegt:

  ik vind hem niet 'wauwie'…

 3. Ik ben ook niet zo enthousiast, vind koraal ook een moeilijke kleur en deze, met een roze/glanzende finish spreekt me niet echt aan.

 4. Ik vind hem ook niet zo, maar er bestaan zeker mooiere koraallakjes! 🙂

 5. Ik vind hem wel leuk 😉

  x

 6. hij is wel leuk, maar ik hou zelf meer van cream finishes. 😛

 7. Florianne zegt:

  ik vind hem leuk!
  maar heb je toevallig een goede tip voor een creamy koraal lakje?

  1. Misschien Meet Me At Coral Island van Catrice? Lekker betaalbaar en prima kwaliteit 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.