Nagellak

Swatch: Rimmel – Coral Crush

Rimmel - Coral Crush

Rimmel – Coral Crush

Koraal schijnt helemaal hip te zijn deze zomer, dus ik waag me er ook maar aan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nauwelijks oranje of rode nagellak draag. Op een één of andere manier past het gewoon niet bij me. Toch wilde ik een keer een koraal-kleurig lakje proberen. Toen ik bij DA was en de nagellak in de aanbieding was besloot ik deze mee te nemen.

Coral Crush is één van de nieuwe kleurtjes van de nagellaklijn van Rimmel (net als Grey Matter). Ook deze heeft weer zo’n fijn breed plat kwastje. Formule was ook prima en hij dekte na 2 laagjes. Toch weet ik niet zo goed wat ik van zo’n tint moet vinden. Het is een mooie lak, absoluut, maar ik denk dat roze lakjes toch meer mijn ding zijn…

De Rimmel nagellakken zijn te koop bij alle bekende drogisterijen en kosten €6,99 per stuk.

8 Comments

 • Reply
  Sharon
  15 juni 2010 at 11:44

  Hm ik vind 'm een beetje oranje achtig, en daar hou ik zelf niet zo van..

 • Reply
  Laura
  15 juni 2010 at 12:10

  ik vind hem niet 'wauwie'…

 • Reply
  As
  15 juni 2010 at 14:37

  Ik ben ook niet zo enthousiast, vind koraal ook een moeilijke kleur en deze, met een roze/glanzende finish spreekt me niet echt aan.

 • Reply
  Lilly
  15 juni 2010 at 16:40

  Ik vind hem ook niet zo, maar er bestaan zeker mooiere koraallakjes! 🙂

 • Reply
  Laetitia
  16 juni 2010 at 19:42

  Ik vind hem wel leuk 😉

  x

 • Reply
  Marleen
  20 juni 2010 at 16:22

  hij is wel leuk, maar ik hou zelf meer van cream finishes. 😛

 • Reply
  Florianne
  6 juli 2010 at 18:10

  ik vind hem leuk!
  maar heb je toevallig een goede tip voor een creamy koraal lakje?

  • Reply
   Charlotte
   6 juli 2010 at 21:31

   Misschien Meet Me At Coral Island van Catrice? Lekker betaalbaar en prima kwaliteit 😀

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.