Nagellak

Swatch: Zoya Tickled & Bubbly (Harper, Jesy + Binx)

Zoya Tickled & Bubbly - 7

Ik heb al heel wat nagellakmerken uitgeprobeerd, maar er was één merk waar ik altijd naar bleef kijken, maar nooit iets van kocht: Zoya. Zoya is een merk met prachtige collecties en bijzondere finishes, maar is helaas in Nederland wat lastig verkrijgbaar. Gelukkig wordt het wel bij de Nederlandse webshop Pretty Polish verkocht, zodat we ze toch nog makkelijk in huis kunnen halen. Onlangs bracht Zoya de Tickled & Bubbly-collectie uit, bestaande uit zes crèmelakjes en zes bijzondere glitterlakken. Deze wilde ik zo graag proberen! Ik heb voor jullie de kleuren Harper, Jesy en Binx uitgeprobeerd. Deze fantastische lakjes moeten jullie echt even zien!

Zoya Tickled & Bubbly - 5

Zoya Tickled & Bubbly - 2

Toen ik Harper op een blog voorbij zag komen was ik direct verkocht. Wat een fantastische nagellak is dit! Moet je die kleur en die glitters eens zien? Echt heel mooi en uniek. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik helemaal niks in mijn collectie heb dat ook maar enigszins hierbij in de buurt komt. Heel mooi!

Je zou trouwens denken dat de lakken een Liquid Sand-achtige finish hebben, maar ze zijn gewoon glad en je kunt er dus prima topcoat overheen dragen.

Zoya Tickled & Bubbly - 6

Zoya Tickled & Bubbly - 1Jesy is ook al zo’n mooie! Al moet ik wel zeggen dat deze totaal anders is. Op de foto’s lijkt hij behoorlijk oranje, maar afhankelijk van het licht kan hij ook wat goud of brons lijken. Het is in elk geval een echte blikvanger! Ik ben er nog niet uit of ik ‘m geweldig bij mijn huidskleur vind staan, maar ik denk dat hij bij een iets donkerdere huid fantastisch zal staan.

Zoya Tickled & Bubbly - 4

Zoya Tickled & Bubbly - 3

En als laatste is er nog Binx. Dit was de grootste verrassing van het stel! Normaal gesproken zou ik deze niet gekozen hebben omdat ik niet van paars houd, maar toch was ik erg benieuwd naar deze lak. En nu snap ik waarom, want hij pakt geweldig uit op mijn nagels. Door de grote hoeveelheid gouden glitters wordt hij extra warm waardoor hij juist meer op donkerroze lijkt en mooi bij mijn huid past. Ik had verwacht dat Harper mijn favoriet zou zijn, maar ik denk dat Binx toch echt de winnaar is.

Dit waren de eerste lakken van Zoya die ik heb uitgeprobeerd en het was een goede eerste kennismaking! De lakjes lakken soepel, dekken allemaal in twee lagen en zien er fantastisch uit. De houdbaarheid is trouwens niet bijzonder sterk (na een dag of drie zijn ze wel aan vervanging toe), maar dat zal wel met het type glitters te maken hebben. Daar staat wel weer tegenover dat je deze lakken, ondanks de grote hoeveelheid glitters, vrij makkelijk kunt verwijderen. Ik heb ze eerst met OPI Glitter Off gedragen, maar kwam er al snel achter dat je met een gewone nagellakremover ze zo van je nagels af hebt. Dat is mooi meegenomen. Het zijn in elk geval echt leuke unieke lakken waar veel glitterliefhebbers enthousiast over zullen worden!

De lakken van Zoya kosten €12,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Pretty Polish.

38 Comments

 • Reply
  beautydiarynl
  3 augustus 2014 at 06:30

  Wat een prachtige lakjes!
  Die eerste en derde zijn echt wauw! Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar dit zou een goeie kennismaking zijn! 😉 XO

 • Reply
  Michaela
  3 augustus 2014 at 06:47

  Die lakjes zijn echt prachtig! 🙂

 • Reply
  chucky1012
  3 augustus 2014 at 07:27

  Wauw, prachtige nagellakjes 😉

 • Reply
  Anneloes
  3 augustus 2014 at 07:29

  Wat een prachtige nagellakjes. Ik vind Jesy iets minder (maar dat is vooral omdat ik zelf niet zo graag oranje draag op mijn nagels), maar Harper en Binx zijn echt heel mooi.

 • Reply
  Isabella
  3 augustus 2014 at 08:51

  Ahh wauw, wat een mooie lakjes! Vooral ‘Binx’ is inderdaad erg mooi!

 • Reply
  Lonneke
  3 augustus 2014 at 09:05

  Wow alle drie hele mooie lakjes! Jammer dat ze alleen online verkrijgbaar zijn.

 • Reply
  Miranda
  3 augustus 2014 at 09:40

  Wauw wat een mooie lakjes! De laatste vind ik het mooist!
  Prachtige kleuren zeg!

 • Reply
  Mariska
  3 augustus 2014 at 09:56

  Ah die eerste en die laatste zijn zo mooi! Ik had al een oogje op een aantal lakjes van Zoya en nu weet ik het zeker dat ik er een paar wil! 😀

 • Reply
  Pretty Beauty Land
  3 augustus 2014 at 09:57

  wauw! wat een prachtige lakjes! love them!

 • Reply
  Beau
  3 augustus 2014 at 10:21

  Ik vind ze echt enorm mooi! Ben verliefd op de glitters 🙂

 • Reply
  Sophie
  3 augustus 2014 at 10:21

  Wat een prachtige lakjes! Ik vind alle drie de kleuren echt geweldig!

 • Reply
  Marjolein
  3 augustus 2014 at 10:22

  Harper en Binx vind ik allebei heel mooi!

 • Reply
  Mirjam
  3 augustus 2014 at 10:30

  Ooh Harper is echt een prachtige kleur!

 • Reply
  Claudia
  3 augustus 2014 at 10:55

  Dit zijn wel typisch lakjes die me aan jou doen denken, haha!

 • Reply
  Sanne
  3 augustus 2014 at 11:06

  Ooo ik zit ook al zo lang naar zoya lakken te kijken! Deze zijn geweldig binx is favoriet!

 • Reply
  Joëlle
  3 augustus 2014 at 11:22

  Ik ben sinds kort gezwicht voor Zoya en heb 2 lakken van de Magical Pixie Dust collectie gekocht (Vega en Lux). En hoewel ze aardig aan de prijs zijn vind ik ze het waard omdat de finish (liquid sand met holo glitter) zo fantastisch mooi is! Als je het hebt over iets wat je niet bij andere merken ziet!

  Hopelijk gaan we vanaf nu wat vaker Zoya nagellak zien in de nederlandse beautyblogs. 😉

  Groetjes,
  Joëlle

 • Reply
  Dionne
  3 augustus 2014 at 12:02

  Wat een prachtige lakjes!

 • Reply
  femketje
  3 augustus 2014 at 12:32

  aaaah wat doe je mijn nagellak verslaafde hart aan XD nu wil ik ze ook!

 • Reply
  Beautyjuf
  3 augustus 2014 at 12:35

  Je inleiding is zo herkenbaar! Ik heb nog nooit iets van dit merk gekocht, maar ben er onwijs nieuwsgierig naar. Vorig jaar tijdens mijn vakantie in Canada heb ik bij heel wat drogisterijen navraag gedaan over dit merk. Helaas, maar het was nergens te koop. Misschien toch maar eens via een webshop bestellen. Ik vind ze erg mooi! Met name het eerste lakje genaamd Harper. Wat mij enigszins verbaasd, is de kwaliteit. Ik had verwacht dat de nagellakken iets langer op de nagels zouden blijven zitten.

 • Reply
  Janneke | Beautyroad
  3 augustus 2014 at 12:47

  Wauw wat een pretty kleurtjes! Lekker vrolijk. 🙂

 • Reply
  Marion
  3 augustus 2014 at 13:28

  Zien er mooi uit, vind de kleuren erg mooi!

 • Reply
  Anne Solveig
  3 augustus 2014 at 13:31

  Wat zijn ze enorm leuk! Leuke kleuren!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  3 augustus 2014 at 14:31

  Al die glitter is niet echt mijn ding :/

 • Reply
  Annette
  3 augustus 2014 at 15:42

  Prachtige kleuren. Ik kende dit merk ook (nog) niet. Goed om te onthouden.

 • Reply
  Jana
  3 augustus 2014 at 19:42

  Wow die roze is zo mooi 🙂 x

 • Reply
  Celia
  3 augustus 2014 at 19:59

  Wauw! Wat een prachtige nagellakken! Ze hebben echt een mooie finish zeg!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  3 augustus 2014 at 21:05

  Waaaauuuuw, wat een prachtige lakjes!

 • Reply
  Wendy (MissPinkyNails)
  3 augustus 2014 at 21:55

  Ik herken het. Ik heb heel lang niet naar deze lakken om gekeken. In Amerika kocht ik er een stel en het zijn allemaal stuk voor stuk zulke unieke lakken! Ze zijn echt heel erg mooi!

 • Reply
  Melanie
  4 augustus 2014 at 00:18

  Wat een mooie lakjes zeg! Vooral Harper en Binx zijn echt super mooi! Ik ga denk ik ook maar eens kijken; vind ze best uniek en staan in ieder geval heel mooi! En fijn dat ze geen sand finish hebben; hier houd ik niet zo van juist, dus dat vind ik erg prettig. Ik had ze zelf waarschijnlijk niet gekocht zomaar, omdat ik dat zou denken!

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  4 augustus 2014 at 10:08

  wow wat een prachtige kleuren! Ze staan allemaal zo mooi
  ik wil ze gewoon allemaal 😀

  Liefs
  Karlien

 • Reply
  Nailfinity
  4 augustus 2014 at 10:20

  Ik heb veel verschillende merken maar Zoya is een merk waar ik wel altijd naar kijk maar die is nooit aanschaf.
  Zoya Carter staat nog wel op mijn lijstje. Ik denk dat Harper en Binx daar nog bij gaan komen.

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  4 augustus 2014 at 19:52

  Tot nu toe bleef het bij mij ook alleen maar kijken naar Zoya nagellakken, maar ik denk dat ik maar eens een aantal lakjes van deze collectie moet gaan bestellen!!

 • Reply
  Anc
  5 augustus 2014 at 10:40

  Ik hou van Zoya lak, maar hier zijn ze inderdaad vrij prijzig.
  Wat ik regelmatig doe, is met een aantal vriendinnen een paar bestellen bij color4nails.com.
  Daar zijn ze stukken goedkoper en de verzendkosten zijn zeer goed te doen, bij 12 lakjes betaal je maar $ 20,- en ze hebben nog heel veel andere, leuke nagellak merken.

  Ik heb al een fink aantal keer bij deze site besteld, altijd tot volle tevredenheid. Een aanrader als je meer Zoya lakjes wilt zonder je blauw te betalen 😉

 • Reply
  Janna
  5 augustus 2014 at 14:33

  Wow ze zijn zo mooi!!

 • Reply
  Sophie
  5 augustus 2014 at 19:14

  Ik ga ook maar eens een kijkje nemen op die website.. 🙂

 • Reply
  Kaylani
  6 augustus 2014 at 13:58

  Wauw, ongelofelijk mooie lakjes!

 • Reply
  Mariska
  6 augustus 2014 at 15:39

  Prachtige kleuren!

 • Reply
  Sarah
  7 augustus 2014 at 20:23

  Oh wauw deze zijn echt prachtig <3!!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.