Persoonlijk Video's

Video: Waar was ik?! Personal update!

Hoewel ik op mijn site de laatste weken nog wel redelijk actief was, lukte het me niet om regelmatig nieuwe video’s te maken. Ik vertelde al even in een artikel waar dat door kwam, maar ik maakte gisteren ook nog even een video om alles uit te leggen en wat nieuwe plannetjes aan te kondigen. Bekijk hem voor meer informatie!

Vanaf nu zullen er dus elke vrijdag om 15.00 nieuwe video’s op mijn YouTube-kanaal verschijnen. Ik plaats ze pas de volgende dag hier op mijn blog, dus als je ze niet wilt missen is het handig om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal. Zo weet je het meteen als er een nieuwe video is!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Soms zijn andere dingen even belangrijk en wat fijn dat je je scriptie hebt ingeleverd, zeker een last van je schouders! Ik ben benieuwd naar de komende videos

 2. Ik ben blij voor je dat je eindelijk even kan ontspannen, zo een scriptie schrijven is niet niks. Hopelijk krijg je er een goed cijfer voor en kan je het hele schoolgebeuren achter je laten.

 3. Ik zou het niet gekund hebben, mijn scriptie schrijven EN bloggen. Wat goed dat ’t nu achter de rug is.

 4. Maartje zegt:

  Ik heb wel een vraag voor je Q&A video! Wat zou je nog een keer per se in je leven willen meemaken/doen?

 5. Wat leuk van die stage, veel succes!

 6. Amber zegt:

  Wat superleuk goed van je dat je jouw studie hebt afgerond, en een baan hebt gevonden.
  Knap! Ik heb je filmpjes wel gemist hoor, de afgelopen weken! Fijn dat je weer terug bent.
  Groetjes, Amber

 7. Wat heerlijk dat je klaar bent met je scriptie! Dan kun je dat in ieder geval los laten. Nieuwe periode in je leven.

 8. Wat fijn voor je dat jij je studie hebt afgerond.
  Je hebt er hard voor gewerkt.

  Good luck met je nieuwe baan Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.