Nagellak

Swatches: OPI Brazil-collectie – Deel 2

Vorige week liet ik jullie in dit artikel de eerste helft van de OPI Brazil-collectie zien. Deze lentecollectie bestaat uit een aantal felle vrolijke kleuren, maar ook een aantal tinten die wat rustiger zijn en me zelfs een klein beetje aan de herfst doen denken. Vandaag is het tijd voor de tweede helft!

Don’t Bossa Nova Me Around is een hele zachte tint die een beetje tussen lichtroze, lila en lichtgrijs inzit. Ik vond hem in eerste instantie niet zo spannend, maar zo op de nagel is het wel een hele mooie subtiele tint. Pluspuntje: hij dekt perfect in twee laagjes. Nice!

Taupe-less Beach is een typische taupekleur. In het flesje lijkt hij een stuk paarser, maar eenmaal aangebracht komen de grijze tinten iets meer uit. Zo’n kleur is leuk en stijlvol, en bovendien vind ik deze nog best geschikt voor het voorjaar.

I Sao Paulo Over There is zo’n kleur die ik niet helemaal in deze collectie snap. Het is een iets donkerdere versie van Taupe-less Beach en absoluut een mooie klassieke tint, maar niet echt voor in de lente. Ook vond ik deze wat stroperig lakken, maar het is wel een aardige tint.

Next Stop… The Bikini Zone is de enige lak uit de serie die shimmer bevat. Het is een beetje een duochrome, al vind ik hem op mijn nagels vooral heel erg paars (zo is hij in het echt ook). In het flesje vind ik hem niet zo leuk, op de foto vind ik hem wel weer aardig, maar ik ben er verder nog niet helemaal over uit.

OPI Scores A Goal is eigenlijk ook een beetje gek in een lentecollectie, maar ik vind hem zeker niet verkeerd. Normaal houd ik niet echt van zulke tinten omdat ik ze te donker vind, maar deze kleur heeft ‘iets’. Sterker nog, ik heb ‘m zelfs op dit moment op mijn nagels zitten. Overigens wel gecombineerd met een paar glittertjes (uiteraard). Op deze foto’s lijkt hij trouwens iets roder dan hij in werkelijkheid is. Zo is hij op mijn nagels juist weer wat meer paars of soms bruin.

Red Hot Rio is de laatste tint uit de collectie. OPI zou OPI niet zijn als er geen rode lak in de collectie zat! Ik heb trouwens zelfs tijdens een perspresentatie gehoord dat werkelijk alle OPI-collecties beginnen met een rode kleur, waarna er andere tinten omheen bedacht worden. Die rode kleur wordt niet altijd definitief gekozen voor die collectie, zo zit er in de nieuwe Muppets-collectie bijvoorbeeld geen rood. Die was er dus bij het ontwikkelen wel, maar is uiteindelijk niet door de selectie gekomen. Ik vind Red Hot Rio trouwens een beetje matig, vooral vanwege de gebrekkige dekking. Dat had iets beter gekund. De kleur is overigens wel lekker vurig, passend bij de collectie.

Ik dacht eerst dat ik de tweede helft van de collectie helemaal niks zou vinden, maar het valt me absoluut mee! Hoewel ik persoonlijk meer heb met fellere kleuren, zitten hier toch ook wel een paar interessante tinten tussen. Mijn persoonlijke favorieten zijn Don’t Bossa Me Around en Taupeless Beach, al ben ik ook enthousiast over OPI Scores A Goal. Het is in elk geval een collectie met voor ieder wat wils!

De OPI Brazil-collectie is nu verkrijgbaar en de lakken kosten €14,25 per stuk. Kijk voor de verkooppunten op de site van OPI.

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Mooie swatches! Er zitten zeker een aantal mooie lakjes tussen, maar wat fellere kleuren voor het voorjaar vind ik zelf toch net iets leuker! 😉

 2. Ik vind deze lakken erg mooi! Prachtige swatches 🙂

 3. Geweldig mooie swatches weer, as always. Ik vind Taupe-less Beach ontzettend mooi, die heb ik zelf ook al veel gedragen!

 4. Die lakjes zijn echt zo mooi! De kleuren zijn prachtig 🙂

 5. De eerste twee lakjes zijn mijn favorieten uit het rijtje!

 6. wauw! wat een prachtige collectie! IK vind de 2de het mooiste denk ik

 7. de eerste drie naturel kleuren vind ik heel erg mooi! maar vond de lakken uit deel 1 toch wel echt super gaaf en leuker dan deze 😛

 8. de eerste kleuren zijn echt mooi 🙂

 9. Wauw, heel erg mooi!

 10. Moooiiii! Ook prachtig gelakt, zoals altijd :). Ik vind Next Stop… The Bikini Zone echt superleuk!

 11. Prachtig!

 12. De eerste 3 vind ik de mooiste.. Mooi voor elke gelegenheid

 13. Mooie collectie! Vooral de eerste drie kleuren vind ik mooi, heel gesofisticeerd.

 14. Marielle zegt:

  Toen ik de flesjes zag dacht ik echt ‘mwahh niet zo’, maar eenmaal op de nagels zitten er toch wel een paar mooie tussen! Vooral de eerste drie!

 15. Wat een leuke kleurtjes!

 16. Je nagellak swatches zijn altijd perfect. Echt prachtige kleurtjes ook!

 17. Ziet er goed uit!

 18. Don’t Bossa Me Around vind ik een mooie kleur! Subtiel pastelkleurtje, leuk voor de zomer. En fijn dat hij in twee lagen goed dekt natuurlijk!:) x

 19. prachtige lakjes!

 20. The Bikini Zone is zo gaaf! En jouw nagels zijn zo mooi. Die van mij breken/scheuren echt extreem snel. Dit komt ook wel door m’n werk. Echt rot want ik had altijd mooie lange nagels.

 21. Wow, wat een mooie kleurtjes!

 22. Don’t Bossa Me Around is zo mooi!

 23. Mooie kleurtjes! Vooral die eerste twee zijn wauw!

 24. Mooie swatches weer, wat heb je toch mooie nagels!

 25. Vooral die laatste 2 en de 1 lak zijn erg mooi! En inderdaad, sommige lakjes passen niet helemaal bij de lente

 26. Flora zegt:

  Op jouw nagels staat elke kleur prachtig. Wauw!
  Ik vind vooral de twee eerste kleurtjes erg mooi.

 27. Joelle zegt:

  Je maakt echt hele mooie swatches en je nagels zijn echt prachtig! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.