Nagellak

Swatches: Rituals Metropolitan Boulevard

Hoewel Rituals niet heel vaak Limited Edition-collecties uitbrengt ligt er toch elk halfjaar een nieuwe collectie in de winkels. Afgelopen lente/zomer zagen we de mooie Urban Chic-collectie, maar voor deze herfst/winter heeft Rituals iets anders voor ons in petto. Voor de Metropolitan Boulevard-collectie lieten zij zich inspireren door de grote metropolen van de wereld. Denk aan bruisende steden zoals New York en Tokiyo! In deze collectie zijn een paar mooie nagellakken te vinden die ik graag even aan jullie wilde laten zien.

In de collectie zitten drie verschillende nagellakken, waarvan ik er twee heb. De Metropolitan Boulevard-collectie bevat naast deze lakjes ook nog een paar mooie oogschaudwpaletten en lipproducten.

Night Out Black is een diepzwarte nagellak met gouden glitters erin. Mooi voor het najaar!

De glitters zijn op de nagels wel iets zichtbaar, maar komen pas het beste uit in fel (zon)licht. Ik ben trouwens ontzettend fan van de substantie van de nagellakken van Rituals! Dat merkte ik in een eerder artikel ook al op, maar ze lakken echt heel prettig en soepel. Voor Night Out Black heb ik twee laagjes gebruikt.

Winter Blue is mijn favoriet van deze lakken! Het is een mooie donkerblauwe nagellak met prachtige blauwe, roze, paarse en groene glitters. Pretty!

Ik vind deze vooral erg mooi omdat de tint blauw niet een hele ‘standaard’ tint blauw is. Hoewel het niet helemaal op de foto’s zichtbaar is lijkt het bijna een beetje weg te hebben van petrolblauw. Erg mooi!

De lakken uit de Metropolitan Boulevard-collectie doen me een beetje denken aan de nagellak uit de Essence Breaking Dawn  Part 2-collectie van een paar maanden geleden. Ze passen in elk geval bij de net-niet-zwart-nagellak-trend van dit najaar en glitters zijn natuurlijk altijd goed. Ik ben inmiddels groot fan van de nagellakken van Rituals, dus ik ben razend benieuwd naar de collectie van komend voorjaar. Ik houd jullie op de hoogte!

De nagellakken kosten €10,00 per stuk en Metropolitan Boulevard is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Rituals.

16 Comments

 • Reply
  Ashleey
  5 januari 2013 at 09:33

  De substantie spreekt mij erg aan en wat zijn dit mooie kleurtjes! Ik had ze echter wat duurder verwacht maar t valt reuze mee!

 • Reply
  Amanda
  5 januari 2013 at 09:55

  Night Out Black vind ik mooi!

 • Reply
  Lieke
  5 januari 2013 at 12:01

  Ik vind ze beide echt prachtig!

 • Reply
  Tedje
  5 januari 2013 at 12:49

  Oooh die zwarte vind ik echt mooi!

 • Reply
  Stella
  5 januari 2013 at 13:44

  Niet boeiend en zeker niet inspirerend deze nagelswatches,…

 • Reply
  Lotte
  5 januari 2013 at 13:57

  Night Out Black is mooi, vooral met de zeer kleine glitters!

 • Reply
  Laris
  5 januari 2013 at 15:00

  Is deze nog te koop? Ik zie hem nergens in de webshop van rituals!

  • Reply
   Charlotte
   5 januari 2013 at 15:31

   Ja hoor! Ik heb ze vanochtend nog in de webshop zien staan en ze zijn ook nog gewoon in de winkel (buiten de sale) te koop!

 • Reply
  Lin
  5 januari 2013 at 15:58

  Die zwarte ziet er geweldig mooi uit <3

 • Reply
  Britt
  5 januari 2013 at 17:30

  Ziet er goed uit! Doet me een beetje denken aan de Essence L.E. van Breaking Down Part 2!

 • Reply
  Bianca
  5 januari 2013 at 19:07

  Wauw, blauw is too die for !

 • Reply
  Nikki
  5 januari 2013 at 22:11

  Fijn favoriete is het zwarte lakje, heel mooi!!

 • Reply
  labels or love
  5 januari 2013 at 22:42

  Was mooi geweest voor de feestdagen. Super fijne lakjes, beiden zijn prachtig!
  Liefs, Laura

 • Reply
  Helena
  6 januari 2013 at 10:17

  Kan het dat ik je eergisteren in de zara in Antwerpen heb gezien? Mooie nagellakjes trouwens, ik ben jaloers op je nagels!

 • Reply
  Jolanda
  6 januari 2013 at 12:16

  Hmm vreemd! Ik kan geen reactie achterlaten bij het vorige artikel ‘beautytip van de dag’. Ik vroeg me nl. af of het geen kwaad kan om oogschaduw op de waterlijn aan te brengen (over het oogpotlood om het langer te laten zitten)?

 • Reply
  Miladylike
  6 januari 2013 at 13:04

  Allebij erg mooie lakjes. 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.