Nagellak

Swatches: Rituals Metropolitan Boulevard

Hoewel Rituals niet heel vaak Limited Edition-collecties uitbrengt ligt er toch elk halfjaar een nieuwe collectie in de winkels. Afgelopen lente/zomer zagen we de mooie Urban Chic-collectie, maar voor deze herfst/winter heeft Rituals iets anders voor ons in petto. Voor de Metropolitan Boulevard-collectie lieten zij zich inspireren door de grote metropolen van de wereld. Denk aan bruisende steden zoals New York en Tokiyo! In deze collectie zijn een paar mooie nagellakken te vinden die ik graag even aan jullie wilde laten zien.

In de collectie zitten drie verschillende nagellakken, waarvan ik er twee heb. De Metropolitan Boulevard-collectie bevat naast deze lakjes ook nog een paar mooie oogschaudwpaletten en lipproducten.

Night Out Black is een diepzwarte nagellak met gouden glitters erin. Mooi voor het najaar!

De glitters zijn op de nagels wel iets zichtbaar, maar komen pas het beste uit in fel (zon)licht. Ik ben trouwens ontzettend fan van de substantie van de nagellakken van Rituals! Dat merkte ik in een eerder artikel ook al op, maar ze lakken echt heel prettig en soepel. Voor Night Out Black heb ik twee laagjes gebruikt.

Winter Blue is mijn favoriet van deze lakken! Het is een mooie donkerblauwe nagellak met prachtige blauwe, roze, paarse en groene glitters. Pretty!

Ik vind deze vooral erg mooi omdat de tint blauw niet een hele ‘standaard’ tint blauw is. Hoewel het niet helemaal op de foto’s zichtbaar is lijkt het bijna een beetje weg te hebben van petrolblauw. Erg mooi!

De lakken uit de Metropolitan Boulevard-collectie doen me een beetje denken aan de nagellak uit de Essence Breaking Dawn  Part 2-collectie van een paar maanden geleden. Ze passen in elk geval bij de net-niet-zwart-nagellak-trend van dit najaar en glitters zijn natuurlijk altijd goed. Ik ben inmiddels groot fan van de nagellakken van Rituals, dus ik ben razend benieuwd naar de collectie van komend voorjaar. Ik houd jullie op de hoogte!

De nagellakken kosten €10,00 per stuk en Metropolitan Boulevard is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Rituals.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. De substantie spreekt mij erg aan en wat zijn dit mooie kleurtjes! Ik had ze echter wat duurder verwacht maar t valt reuze mee!

 2. Night Out Black vind ik mooi!

 3. Ik vind ze beide echt prachtig!

 4. Oooh die zwarte vind ik echt mooi!

 5. Stella zegt:

  Niet boeiend en zeker niet inspirerend deze nagelswatches,…

 6. Night Out Black is mooi, vooral met de zeer kleine glitters!

 7. Laris zegt:

  Is deze nog te koop? Ik zie hem nergens in de webshop van rituals!

  1. Ja hoor! Ik heb ze vanochtend nog in de webshop zien staan en ze zijn ook nog gewoon in de winkel (buiten de sale) te koop!

 8. Die zwarte ziet er geweldig mooi uit <3

 9. Britt zegt:

  Ziet er goed uit! Doet me een beetje denken aan de Essence L.E. van Breaking Down Part 2!

 10. Bianca zegt:

  Wauw, blauw is too die for !

 11. Fijn favoriete is het zwarte lakje, heel mooi!!

 12. Was mooi geweest voor de feestdagen. Super fijne lakjes, beiden zijn prachtig!
  Liefs, Laura

 13. Helena zegt:

  Kan het dat ik je eergisteren in de zara in Antwerpen heb gezien? Mooie nagellakjes trouwens, ik ben jaloers op je nagels!

 14. Jolanda zegt:

  Hmm vreemd! Ik kan geen reactie achterlaten bij het vorige artikel ‘beautytip van de dag’. Ik vroeg me nl. af of het geen kwaad kan om oogschaduw op de waterlijn aan te brengen (over het oogpotlood om het langer te laten zitten)?

 15. Allebij erg mooie lakjes. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.