Nagellak

Swatches: Rituals Urban Chic Nagellak

Onlangs liet ik jullie al het prachtige oogschaduw-palette uit de nieuwe Rituals Urban Chic-collectie zien, maar er horen ook nog een paar interessante nagellakken bij. En die zijn mooi! Ik had niet verwacht dat ze zo bijzonder waren, maar op mijn nagels zien ze er toch wel heel interessant uit. Kijk mee voor de swatches!

De Urban Chic-collectie is speciaal voor de zomer en dat is ook wel terug te zien in de lakjes. Wat een vrolijke kleuren! Leuk dat Rituals niet voor de verwachte zomertinten zoals roze, geel en perzik heeft gekozen, maar net wat anders doet.

Laat ik maar beginnen met mijn favoriet, namelijk Freezed Fantasy. Ik zal meteen eerlijk zijn, ik had totaal geen goede verwachtingen bij deze lak. Ik dacht eigenlijk dat het ‘weer zo’n doorzichtige glitterlak’ was. Maar niks bleek minder waar te zijn! Het is een zeer dekkende kleur (dit zijn twee laagjes!) die een bijzondere combinatie van goud en grijs is. Dit is volgens mij één van de meest aparte nagellakken die ik ooit heb gezien. De finish is moeilijk te omschrijven, want het is geen metallic, geen frost en ook geen duochrome. Het is gewoon…. anders! Erg bijzonder.

Turquoise is ook zo’n kleur die ik inmiddels al weer heel wat keren heb gezien, maar toch was ik onder de indruk van Sea Green. De tint past perfect bij mijn huid en de subtiele shimmer van het lakje is ook precies goed. Erg mooi! Ook lakte deze nagellak opvallend fijn en had ik aan twee laagjes meer dan genoeg.

Blauw is niet echt mijn kleur, maar voor veel dames zou Sky Line nog best interessant kunnen zijn. Zeker met een bijzondere glitterlak er overheen kan blauw absoluut leuk zijn. Ik moet wel zeggen dat ik deze qua substantie toch wat minder vond, aangezien hij een beetje stroperig was. Overigens moet je wel uitkijken, want blauwe nagellak kan je nagels flink verkleuren! Draag er dus altijd een goede basecoat onder.

Mijn favorieten zijn uiteraard Freezed Fantasy en Sea Green. Beide lakjes zijn perfect voor de zomer! De nagellakken van Rituals kosten overigens €10,90 per stuk. Niet heel goedkoop, maar een vrij redelijke prijs wat mij betreft. De Urban Chic-collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle winkels van Rituals, bij geselecteerde shop-in-shops en bij de Rituals-webshop. Kijk voor de verkooppunten op de site van Rituals.

26 Comments

 • Reply
  roos
  18 april 2012 at 15:31

  Ik vind Freezed Fantasy echt prachtig 🙂

 • Reply
  Lizzie
  18 april 2012 at 15:34

  Freezed Fantasy heeft wel wat weg van Chanel – Graphite als ik het zo zie, het gouden zusje ervan =P
  Ik heb nog een cadeaubon van de rituals liggen dus ik denk dat ik hem morgen even ga halen.

 • Reply
  Paola
  18 april 2012 at 15:39

  De eerste twee kleurtjes die je laat zien vind ik echt heel mooi! Ik vind ze alleen wel prijzig

 • Reply
  Eschmee
  18 april 2012 at 16:01

  Ik vind de flesjes zo op catrice lijken!!!

 • Reply
  Esmay
  18 april 2012 at 16:14

  Ze zijn allemaal mooi, maar Freezed Fantasy is ook mijn favoriet. Samen met Sea Green. <3

 • Reply
  Chantal
  18 april 2012 at 16:17

  Oh wauw, wat zijn ze mooi! Vooral de Sea Green is helemaal mijn kleurtje!

 • Reply
  Marieke
  18 april 2012 at 16:19

  Wat mooi allemaal!

 • Reply
  Charile
  18 april 2012 at 16:28

  Wat een mooie lakjes!

 • Reply
  Marijne
  18 april 2012 at 16:40

  Freezed Fanatasy is heel erg mooi!

 • Reply
  Tedje
  18 april 2012 at 17:10

  Oooh wauw gorgeous! Meer kan ik niet zeggen!

 • Reply
  Sophie
  18 april 2012 at 17:47

  *zucht*
  WOW!
  Wat een mooie lakjes!
  Ik ben echt verliefd op Freezed Fantasy en Sea Green! Echt zulke mooie lakjes! 😀
  Liefs!

 • Reply
  Kelly
  18 april 2012 at 18:24

  Wat een prachtige kleuren! Sky line vind ik de leukste!

 • Reply
  Monique
  18 april 2012 at 18:44

  Wat een pracht kleuren ik vind vooral de laatste twee echt heel erg mooi!

 • Reply
  Mariel
  18 april 2012 at 19:05

  Sea Green vindt ik erg mooi!

 • Reply
  Nannick
  18 april 2012 at 19:15

  Wow wat een prachtige kleuren inderdaad, alleen van die laatste ben ik ook niet zo fan. Maar Sea Green is zo mooi en die eerste is apart maar heel mooi 🙂

 • Reply
  Jana
  18 april 2012 at 19:45

  Het 2de nagellakje is mijn favoriet! 😀 x

 • Reply
  Vera
  18 april 2012 at 19:51

  Freezed Fantasy wil ik zo graag hebben, maar ik twijfel steeds!

 • Reply
  Sandra
  18 april 2012 at 20:00

  Freezed Fantasy vind ik echt heeel vet, het is inderdaad zo’n aparte kleur!

 • Reply
  Miranda
  18 april 2012 at 20:18

  wat een prachtige kleuren

 • Reply
  Floor
  18 april 2012 at 20:36

  Oh, die gouden kleur is gorgeous!

 • Reply
  Karlijn
  18 april 2012 at 22:20

  Mooie kleuren! Alleen die donkerblauwe is niet echt wat voor mij.. Die andere twee vind ik echt prachtig!

 • Reply
  Marle
  18 april 2012 at 22:28

  Wat een práchtige kleuren zeg! Had ik totaal niet verwacht n.a.v de eerste foto!

 • Reply
  LottedeJ
  18 april 2012 at 23:00

  Ik vind ze alle drie wel heel erg mooi! Prachtige kleuren.

 • Reply
  xElegance
  19 april 2012 at 09:30

  Wauuww, suupermooie kleurtjes!

 • Reply
  Mariska
  20 april 2012 at 14:28

  Ik vind de eerste twee echt supermooie kleuren!

 • Reply
  Juudith
  24 april 2012 at 15:23

  oee erg mooie kleurtjes zegg!! Love it!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.