Nagellak

SWATCHES: Zoya Seashells Collection Summer 2016

Ik ben altijd dol op zomercollecties omdat ze vaak vol met felle kleuren zitten, maar ik moet zeggen dat het aantal bijzondere nagellakcollecties dit seizoen toch een beetje tegenvalt. Toch werd ik verrast door één fantastische collectie, namelijk die van Zoya! Dit prachtige merk heeft namelijk de Zoya Seashells collectie uitgebracht en deze zit vol met PixieDust lakjes. Ja, PixieDust, glitters dus! Daar kan ik zo gelukkig van worden. En dat word ik ook van deze collectie. Ik ga ze aan jullie laten zien!

Zoya – Linds

Zoya Seashells - 4 van 8

Linds is een donkerroze tint die naar het rode neig. Qua textuur is hij niet zo grof als ik zou willen, maar de combinatie van roze en gouden glitters is erg mooi. Zo’n kleur is natuurlijk altijd goed!

Zoya – Zooey

Zoya Seashells - 3 van 8

Het zal jullie niet verrassen dat Zooey mijn ultieme favoriet is uit deze collectie. Kijk nou hoe mooi hij is! Ik kreeg op Instagram wat vragen over hoe hij zich verhoudt tot (de niet meer verkrijgbare) Catrice Call Me Princess. Het grootste verschil is dat er iets grovere glitters in Zoya Zooey zitten en dat Zooey iets donkerder van kleur is, maar verder zitten ze behoorlijk in dezelfde hoek. Deze vind ik echt prachtig!

Zoya – Levi

Zoya Seashells - 2 van 8

Normaliter ben ik een groot liefhebber van gouden glitters, maar ik vind Levi een beetje aan de saaie kant. Ik weet niet of het komt doordat hij vrij gelig is of dat de glitters te eentonig zijn, maar hij is wat braaf. Desalniettemin een mooie lak, maar als je een gouden lak met een vergelijkbare finish zoekt heeft Barry M Majesty nog steeds mijn voorkeur.

Zoya – Tilly

Zoya Seashells - 1 van 8

De zilveren tint uit deze collectie is juist wel weer mooi! Tilly is niet alleen zilver, maar wordt gecombineerd met wat fijne blauwe glitters. Deze schittert echt prachtig!

Zoya – Bay

Zoya Seashells - 6 van 8

Bay is ook een verrassende tint! Het mooie van deze is dat er behoorlijk wat gouden glitters tussen het blauw door zitten. Erg bijzonder!

Zoya – Cece

Zoya Seashells - 5 van 8

Oef, Cece is wel heel groen! Ook hier heeft Zoya gekozen voor verschillende tinten groen. Oké, het is misschien niet mijn favoriete tint, het is hoe dan ook een interessant lakje!

Zoya Seashells - 8 van 8Voor alle foto’s heb ik twee laagjes gebruikt en dat is echt ruim voldoende. Soms zie je op deze foto’s nog wat nagel doorschijnen, maar in werkelijkheid is dat door de schittering van de glitters niet te zien. Ik ben trouwens ook erg onder de indruk van de houdbaarheid! Na een dag of 3 dagen zijn er nog nauwelijks slijtageplekken te zien en ook chipt hij bijna niet. Dat is voor zo’n glitterlak echt heel netjes!

Wat is dit een prachtige collectie! De trend van Liquid Sand/Textured Glitter lijkt helaas een beetje te zijn overgewaaid, maar met deze collectie heeft Zoya het weer een beetje nieuw leven ingeblazen. Voor de zomer mag je Zooey echt niet missen, dat is toch wel de topper van deze collectie. Overigens maakt de Zoya Seashells collectie deel uit van een grote tweedelige collectie en is er ook nog de Sunsets collectie met allemaal crèmelakjes. Tja, jullie kennen me langer dan vandaag en ik ga toch echt liever voor glitter. Love it! 

Zoya Seashells collectie – €13,00 per stuk (13,5 ml)
Pretty Polish

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Prachtige kleuren en aparte nagellakjes met veel inhoud!
  Mooie foto’s.

  Xoxo

 2. Ik ken dit merk helemaal niet. Vooral de kleur van het eerste lakje vind ik heel erg leuk :-)!

 3. Amber zegt:

  Wat ik zo fijn aan jouw reviews vind is dat je vergelijkbare/betere lakjes noemt als dat van toepassing is!

 4. Glitters kunnen op zijn tijd heel prettig zijn. En de houdbaarheid is vaak top. Het verwijderen daarentegen… Hoe is Zoya het handigst in NL verkrijgbaar?

  1. Zoya is in Nederland verkrijgbaar bij de webshop Pretty Polish, je kunt de link onderaan het artikel vinden 🙂

 5. Zooey en Bay zijn ook mijn favoriete kleuren van deze collectie. Ik heb ook al tijden geen liquid sand nagellak gedragen. Hoog tijd om Call me Princess weer eens te dragen.

 6. Oeh wow, wat zijn ze mooi! Zooey vind ik echt prachtig!

 7. okay, ik MOET deze collectie toevoegen aan mijn stash 😀

 8. Ze zien er echt heel mooi uit! Lang geleden dat ik zo’n soort lakje opgedaan heb.

 9. Dat zijn wel echt toffe lakjes. Ik vind het alleen altijd een ramp om ze weer te verwijderen van mijn nagels.

 10. Wat een prachtige kleuren zeg, echt heerlijk die glitter lakjes. Liefs soraya

 11. Cece vind ik een heel tof, opvallend lakje! Al zou ik er niet zo snel mijn nagels mee lakken. Klinkt gek, hè? Ik zou niet zo goed weten bij welke kleding ik dat moet dragen, haha! Toffe collectie van Zoya!

 12. Mooi! Ik hou ook echt van glitters! Bay vind ik het mooiste!

 13. Zoeey sprong er voor mij ook echt uit. Hij is echt heel mooi

 14. Wat een super mooie lakjes! Voor Linds vind ik echt een hele mooie kleur.

 15. Echt hele mooie kleurtjes! Wauwiee!

 16. Oeh, normaal ben ik niet zo van de nagellak met structuur, maar deze zien er erg gaaf uit zeg. En wat blijven ze lang zitten! Zooey, Tilly & Bay vind ik de mooiste kleurtjes 🙂

 17. Oh nee!! in juli heb ik een no buy maand…..deze zijn echt geweldig. ( gelukkig is het nog geen juli…dus misschien vandaag even bestellen. 😉

 18. Wat een bijzondere lakjes, erg leuk!

 19. Prachtige swatches en wat zijn ze mooi!!

 20. Wauw! Ik ben ook écht een hele grote glitter liefhebber, dus ik juich deze collectie alleen maar toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.