Overig

Uitslag Winactie My First Clarins!

Afgelopen donderdag was de laatste dag dat jullie mee konden doen aan de winactie die ik samen met Mooi Parfurmerie mocht organiseren. Wat een boel inzendingen heb ik gekregen! Het was ontzettend moeilijk om te kiezen, maar uiteindelijk is het mij toch gelukt drie winnaressen te selecteren. De opdracht was om jullie favoriete herfst-rituelen met mij te delen. Dit zijn de antwoorden waarvan ik vond dat ze een prijs waard zijn!

Lysianne:

Lekker warm thuis in mijn bed tv kijken in een lekker warm huispak of pyjama en van die lekkere dikke sokken, terwijl de regen tegen het raam tikt (dat vind ik altijd zon lekker gevoel, mits ik binnen ben natuurlijik, haha).

Geïnstalleerd met een kopje thee of een cola light en een lekkere reep chocola of een zak snoep, en mijn twee honden als extra kacheltjes bij me.

Deze setting vond ik zo herkenbaar! Dit is echt precies zoals ik er op een regenachtige zondag middag bij zou kunnen zitten. Lysianne, gefeliciteerd!

Sandra:

Een paar warme sloffen kopen, veel in bad gaan, lange wandelingen maken met mijn hond door het bosen een ander kleurtje in mijn haar!

Als de blaadjes van kleur veranderen krijg ik ook altijd kriebels om mijn haar weer te verven. Ik zit al tijden te twijfelen om het weer bruin te verven. Doen of niet doen? Anyway, Sandra verdient ook een Clarins-pakketje!

Cécile:

In de herfst regent het natuurlijk heel vaak dus de eerste musthave is een goede, grote paraplu! Zo eentje waar je gemakkelijk met zijn tweeën onder kunt. Van de herfst moet je natuurlijk ook genieten; de bladeren vallen van de bomen en dat geeft zo’n knus gevoel, dus vind ik het heerlijk om in de herfst een wandeling te maken in het bos, het liefst met de hond. Lekker de frisse regenlucht opsnuiven. Dan heb je natuurlijk weer goede (en hippe!) kaplaarzen nodig zodat je voeten droog blijven, en een warme sjaal en handschoenen zodat je lekker warm blijft!

Boswandelingen zijn heerlijk in de herfst! Nu ik er aan denk, dat moet ik echt weer eens een keertje doen! Proficiat Cécile!

Gefeliciteerd dames! Ik heb jullie e-mailadressen doorgegeven aan Mooi en zij zullen contact met jullie opnemen.

Uiteraard heb ik nog veel meer goede tips binnengekregen. Binnenkort vat ik ze samen in één artikel zodat jullie genoeg ideeën hebben om de herfst door te komen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Gefeliciteerd dames!

 2. Gefeliciteerd meiden!

 3. waaaa hoe cool, ik heb gewonnen super leuk!

  Thanks 😀

 4. Gefeliciteeeeerd 😀

 5. Lisa zegt:

  Gefeliciteerd aan de winnaars en veel plezier met jullie prijzen ! 😀

 6. Cecile zegt:

  Jeee 🙂 I won! En ik win echt nooit wat.. Ik geloofde mijn ogen niet 🙂 super bedankt!

 7. Gefeliciteerd! Leuke inzendingen, ik moet ook echt weer eens het bos in. In de herfst ruikt het altijd zo lekker!

 8. Gefeliciteerd meiden! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.