Huidverzorging Make-up

Favorieten September 2010

Vorige maand liet ik jullie mijn favorieten van Augustus zien. Die maand hand ik behoorlijk veel last van een onrustige huid, dus had ik veel favoriete huidverzorgingsproducten in mijn lijstje staan. Deze maand had ik meer geluk en bleef mijn velletje rustig, dus bestaan mijn favoriete producten voornamelijk uit make-up producten en andere extraatjes. Dit zijn ze (in willekeurige volgorde):

1. Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Ik had mijn tube Eight Hour Cream altijd naast mijn bed staan om op te smeren voordat ik ging slapen. Sinds kort heb ik ‘m standaard in mijn tas zitten en hem opnieuw ontdekt! Dit is één van mijn favoriete producten om uitgedroogde lippen weer op te lappen.

2. The Body Shop Grapeseed Glossing Serum
Ik gebruik nauwelijks stylingproducten voor mijn haar, maar ik gebruik altijd een haarserum. Grapeseed Glossing Serum is nu ongeveer anderhalf jaar mijn favoriet en ik gebruik ‘m dagelijks. Ik ben nu met mijn tweede flesje bezig, dus hij gaat ontzettend lang mee! Dit serum maakt mijn haar heerlijk zacht, glanzend en houd pluis onder controle.

3. Rituals Hand Therapy
Ik heb hier lang geleden een review over geschreven. Ik had hem al een tijdje niet meer gebruikt, maar vorige maand kreeg ik van mijn vriend een cadeau-pakketje met onder andere deze handscrub erin (lief hè?). Wat een fijn product is dat toch!  Ik heb een redelijk aantal andere handscrubs getest, maar tegen deze scrub kan geen enkele andere op.

4. Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate
Deze olie kocht ik na mijn uitbarsting van vorige maand, in de hoop dat hij mijn huid wat zou verbeteren. Tegen de tijd dat ik deze olie ging gebruiken was mijn huid gelukkig al redelijk tot rust gekomen,  maar toch heeft deze olie zijn werk goed gedaan. Mijn huid ziet er na gebruik van deze olie een stuk frisser uit! Ik ben van plan om hierover een review te schrijven. Lijkt dat jullie wat?

5. The Body Shop Cheek & Face Powder: Berry
In de herfstcollectie van The Body Shop zuitten twee prachtige Cheek & Face Powders, een bruine en een roze. Ik heb ze allebei, maar ik vind de roze variant net wat fijner voor mijn huidskleur. Deze cranberry-achtige blush staat prachtig op mijn lichte huid en heeft precies de goede hoeveelheid shimmer om mijn huid een gezonde gloed te geven!

7. L’oréal Volume Million Lashes
Een tijdje geleden had Kruidvat een 2+2 gratis actie op L’oréal producten. Ik was erg benieuwd naar de Volume Million Lashes Mascara, dus die nam ik mee.  Wat een fijne mascara is dit! Ik heb vrij veel mascara’s, maar ik kies toch elke ochtend voor deze, omdat hij mijn wimpers prachtig lang en gesepareerd maakt.

8. The Body Shop Love Gloss in 13: Pale Pink
De laatste tijd draag ik weer wat vaker lipgloss en grijp ik het liefst naar neutrale kleuren met shimmer. Deze Love Gloss van The Body Shop is mijn favoriet, want hij is lekker licht, maar door de subtiele shimmer toch levendig. Ik heb ‘m al een tijdje (is ook wel te zien aan de afgesleten print), maar ik heb ‘m weer helemaal opnieuw ontdekt!

Dit waren mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Wat waren jullie favorieten?

17 Comments

 • Reply
  Charlotte Bxl
  7 oktober 2010 at 16:07

  Zeker doen, die review van Kiehl's!

  🙂

 • Reply
  Laura
  7 oktober 2010 at 16:23

  Geen favoriete nagellak? haha.. leuke lijst!

  • Reply
   Charlotte
   7 oktober 2010 at 16:59

   Hihi! Ik heb afgelopen maand niet zoveel nagellak gedragen… Er zat er in elk geval geen enkele tussen die er echt voor mij uitsprong 😉

 • Reply
  Amanda
  7 oktober 2010 at 17:21

  Die face powder ziet er mooi uit zeg!

 • Reply
  Sophie
  7 oktober 2010 at 18:21

  Eee even denken:

  – Die body shop cheek powder ook(prachtig!!)

  – Essence multi action mascara, ik vind hem fijner dan die nieuwe chanel haha.

  – Benefit lemon aid (herontdekt! ideaal als ik geen zin heb in oogschaduw)

  – Maybelline dream matte powder

  – Guhl 'vochtbalans' leave-in conditioner

 • Reply
  Lisa
  7 oktober 2010 at 18:37

  Leuke favorieten van vorige maand ! 🙂

 • Reply
  Frauke
  7 oktober 2010 at 18:58

  Leuke favorieten 🙂 Ik heb al veel goede dingen gehoord over dat Kiehls spul (zo noem ik het ff:p) , wil het zelf ook wel eens proberen nu.

 • Reply
  Sanne
  7 oktober 2010 at 19:03

  Oh ik zou het erg leuk vinden om een review te zien over Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate! Ben benieuwd naar de werking.

 • Reply
  Eline
  7 oktober 2010 at 19:54

  Die bodyshop poeder is echt zooooooo mooi <3

 • Reply
  PinkFairy
  7 oktober 2010 at 21:30

  Deze blush van The Bodyshop is ook mijn favoriet!!!! Ik vind hem echt geweldig! Veeeeeeel beter dan de bronzer uit de baked collectie. 🙄

 • Reply
  Milou
  7 oktober 2010 at 22:43

  Leuk dat er altijd iets van the body shop tussen zit! Als ik aan jou denk, denk ik ook altijd een beetje aan the body shop 🙂 en aan mooie nagellak swatches natuurlijk 😉

 • Reply
  Margaux
  7 oktober 2010 at 22:48

  Ik heb die beide blushes van the Body Shop ook en vind ze helemaal super! Ze zien er alletwee ook zo mooi uit 🙂 En die mascara heb ik ook, love it.

 • Reply
  Marijke
  7 oktober 2010 at 22:48

  leuke favorieten!!

 • Reply
  Linda
  8 oktober 2010 at 11:41

  Oeh lekkere producten zeg. Ik wil zeker graag een review zien van nummero 4!

 • Reply
  As
  8 oktober 2010 at 14:32

  Fijne producten! Blijf vinden dat je lekker schrijft, je teksten zouden zo in een tijdschrift kunnen.

 • Reply
  Aranka
  11 oktober 2010 at 12:09

  Komt er nog een revieuw over The Body Shop Cheek & Face Powder? Daar ben ik erg benieuwd naar 🙂

  • Reply
   Charlotte
   11 oktober 2010 at 12:59

   Ga ik doen, dan laat ik ze meteen allebei zien!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.