Nagellak

Groen/Gouden-lintjes Konad

Hihi, hoe moet ik ‘m anders omschrijven?

Ik had bij mijn favorieten van September geen nagellak zitten, maar later bedacht ik me dat Pieces It’s A Camouflage mijn favoriete lakje van dit moment is! Ik heb sinds kort redelijk wat kleding in deze kleur, dus ik draag ‘m vrij vaak. It’s A Camouflage kan natuurlijk prima in zijn eentje, maar in combinatie met goud vind ik ‘m nog veel mooier. Een tijdje geleden liet ik jullie een combinatie zien met deze nagellak, goud glitter en een matte topcoat. Vandaag had ik weer zin in groen met goud, maar ik wilde wat anders. Ik pakte mijn Konad-spulletjes erbij en dit was het resultaat:

Best cool toch? Hierbij droeg ik het legergroene Vila-shirtje, het groene Pieces-riempje en mijn nieuwe oorbellen van Accessorize die ik kocht tijdens Glamour Day (zie hier mijn shoplog). Lekker matchy matchy!

Naast Pieces It’s A Camouflage gebruike ik China Glaze 2030 om mee te stempelen. Het patroontje komt van de Konad Imageplate M63.

Wat vinden jullie van deze combinatie? I like it!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Mirjam zegt:

  Oeh, ziet er leuk uit zeg! 😉
  Heb je je wijsvinger per ongeluk verkeerd om gestempeld? Of was het gewoon de bedoeling? 😛

  1. Hihi, ik zou natuurlijk moeten zeggen dat ik het met opzet heb gedaan (klinkt beter 😉 ), maar het ging per ongeluk! Mijn duim en wijsvinger zijn hetzelfde, en blijkbaar ben ik vanaf mijn middelvinger mijn stempel anders vast gaan houden 😉

 2. Sanne zegt:

  Ziet er super leuk uit! En ik heb die pieces nagellak ook, mooi kleurtje.

 3. super goed gelukt!netjes hoor!

 4. Wauw het is echt prachtig ! So in love ♥

 5. Wat apart! Echt heel erg mooi! 😀

 6. Wow! Echt supermooi! Echt helemaal leuk!

 7. Lisa zegt:

  Cute 🙂 Mooi gedaan !

 8. echt onwijs mooi!

 9. Hartstikke schattig!

 10. danique zegt:

  heel mooi!
  Misschien een idee om dit in het wit-roze te maken deze maand, ivm oktober borstkanker-awareness maand.

 11. Echt heel mooi gedaan!

 12. Cute & lekker speels! Ik wil dat kleurtje ook heel graag, helaas geen pieces hier in de buurt 🙁

  x Martine

 13. Super mooi! Erg mooie kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.