Make-up Shoplogs

MAC Venomous Villains Launch

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat gisteren de officiële lancering van de MAC Venomous Villains-collectie was. Jullie hebben er natuurlijk al genoeg op allerlei beautyblogs over kunnen lezen, maar vandaag wijd ik er ook een artikel aan, want ik vind het zo’n leuke collectie! Net als veel meiden van mijn leeftijd ben ik opgegroeid met Disney-films, dus deze samenwerking deed mijn hartje zeker sneller kloppen. Echt een collectie voor mij!

Ik ben natuurlijk niet de enige MAC/Disney-fan, dus ik verwachtte flinke drukte bij de lancering. Zeker nadat ik de verhalen over de Preview Parties hoorde wist ik dat het een gekkenhuis zou worden. Ik had een lijstje met producten die ik ontzettend graag wilde hebben gemaakt, dus ik nam me voor om vroeg bij de Bijenkorf te zijn, zodat ik de meeste kans zou hebben. Ik nam ruim de tijd en stond gisteren samen met mijn vriend om 9.00 voor de deur. Op dat moment was er nog geen kip te bekennen, maar rond 9.20 begon het ietsje drukker te worden. Om 9.30 gingen de deuren open en stoven ik en nog zo’n 15 andere beautyliefhebbers op de MAC Counter af.

In de rij! Ik ben het meisje met de zonnebril op haar hoofd en het donkerpaarse tasje

Bij de kassa! Ik sta m’n spulletjes af te rekenen bij de achterste kassa

Gelukkig had ik (net als een paar andere dames) een lijstje gemaakt met de producten die ik wilde hebben, dus ben ik meteen in de rij gaan staan bij de kassa. Daar stonden een aantal MUA’s alle lijstjes af te werken om iedereen te voorzien van hun wensen. Het was maar goed dat ik meteen bij de kassa was gaan staan, want binnen 10 minuten waren al een aantal producten uitverkocht. Vooral de nagellakjes gingen ontzettend hard (ik had de één-na-laatste Bad Fairy!) en ook de Magically Cool Liquid Powders waren erg in trek. Al gauw had ik alles wat ik hebben wilde en stond ik buiten met een MAC-tasje gevuld met mijn aankopen.

Boven: Magically Cool Liquid Powder in Truth & Light | Beauty Powder in Oh So Fair
Onder: Lipglass in Strange Potion | Nail Lacquer in Bad Fairy

Valt best mee toch? Ik wilde eigenlijk alle lakjes wel hebben, maar de andere twee nagellakken zijn exacte dupes van lakjes uit de Orly Cosmic FX-collectie, dus die koop ik wel een ander keertje. Bij nader inzien had ik misschien nog wel één van de Lipglasses van Cruella de Vil willen hebben (Wicked Ways), maar toen ik gisteren nog eventjes in Utrecht was bleek hij al uitverkocht te zijn. Ik ga deze week nog wel langs de Bijenkorf en de Pro Store, en anders laat ik ‘t gewoon gaan.

Ik ben zo blij dat ik in elk geval alles heb kunnen kopen dat op mijn wishlist stond! Hebben jullie nog wat aangeschaft uit deze leuke collectie?

Related Post

20 Comments

 • Reply
  Laura
  10 oktober 2010 at 13:09

  💡 Jij hebt het lakje wel…. jaloers

 • Reply
  Frauke
  10 oktober 2010 at 13:32

  Woeeh klinkt leuk;p

 • Reply
  Eline
  10 oktober 2010 at 13:34

  Ik heb een blush en cool liquid powder 🙂

 • Reply
  Marjolein
  10 oktober 2010 at 13:54

  Leuke spulletjes 😀 Ben erg benieuwd naar het lakje.

 • Reply
  Amanda
  10 oktober 2010 at 14:17

  Leuke dingetjes, ben erg benieuwd naar de swatches!

 • Reply
  Tessabd
  10 oktober 2010 at 14:25

  hele leuke spulletjes!

 • Reply
  PinkFairy
  10 oktober 2010 at 14:50

  Whehe ik heb de Wicked Ways al woensdag gekocht 🙂 En gisteren ook nog een paar dingetjes gehaald. Ik hooooou van Cruella collectie. :mrgreen:

 • Reply
  joline
  10 oktober 2010 at 15:45

  haha ik sta ook op de foto XD.. met me zieke koppie .. ik moest toch gaan van me zelf ,,ik ben het meisje met het geruite vest(ik had het koud xD) .. ik dacht al dat ik je herkende van een blog 😀 .. super grappig .. ik heb ook bad fairy en de rest van de lakjes .. maar dat is om dat ik niet de dupes heb van orly 😀

  en hoe vind je die Magically Cool Liquid Powder .. ik hem ook .. maar hij voelt echt heel raar .. even wennen dus 😀

  groetjes joline

  • Reply
   Charlotte
   10 oktober 2010 at 21:01

   Aaah, jij was dat! Voel je je weer wat beter? Ik vind de poeder heel erg bijzonder, maar hij is wel erg mooi. Dat natte gevoel is alleen wel heel maf!

 • Reply
  Chloë
  10 oktober 2010 at 15:53

  He! ik sta op de foto 😛 Hihi vriendje loopt nu te balen dat ie goed in beeld is, maar er volgens hem niet erg leuk opstaat 😛

  • Reply
   Charlotte
   10 oktober 2010 at 21:00

   Hihi, leuk dat je er ook was! Zo goed is hij toch niet te zien? Ik heb erop gelet dat niemand vol (herkenbaar) in beeld stond 🙂

 • Reply
  Ilja
  10 oktober 2010 at 17:25

  Jij bofkont! Ik wilde ook zo graag BadFairy 🙁

  Liefs Ilja

 • Reply
  Daniëlle
  10 oktober 2010 at 18:51

  Ik ben heel erg benieuwd naar dat lakje! Ik had niet echt een wishlist eigenlijk ik vind MAC een beetje te duur.. Zoveel geld heb ik namelijk niet =)

 • Reply
  Martine
  10 oktober 2010 at 20:42

  Gaaaf! En lijkt me leuk om zoiets mee te maken 🙂

  x Martine

 • Reply
  Kim
  10 oktober 2010 at 20:45

  Helaas…ik heb niets….woon ook niet echt in de buurt van een mac counter. Maar volgende week zaterdag ga ik op vakantie en op het vliegveld ga ik zoiezo iets van mac kopen..

 • Reply
  Teddy
  10 oktober 2010 at 21:34

  Die lipglass in Strange Posion vind ik echt heel mooi!

 • Reply
  shna
  10 oktober 2010 at 22:58

  Volgens mij heb ik jou gezien, ik stond er wel al om 9 uur, met mijn mamma =)

 • Reply
  Lizzy
  11 oktober 2010 at 17:03

  Leuke aankopen! Jij hebt de dingen gekocht die ik wel wilde hebben! Haha

 • Reply
  snoetje
  12 oktober 2010 at 16:36

  wat geweldig!!! ik wil ook!!! hopelijk nog wat over in groningen??

 • Reply
  sandra
  22 mei 2011 at 10:33

  Die nagellak is echt supermooi! <3

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.