Video's

Video: Opgemaakte Producten #16 (XL)

Zo, zijn jullie er klaar voor? Ik heb een enorme berg producten opgemaakt en dit is zonder twijfel de grootste editie van mijn Opgemaakt-video’s OOIT! Ga er voor zitten, neem een beker thee en kijk mee om te zien wat ik van deze producten vond.

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Genoemde producten:

 

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Wat een fijne producten!

 2. Wauw! Je hebt veel mooie producten opgemaakt!

 3. Haha, dat is inderdaad VEEL! Ik vind het zelf altijd zo leuk om dingen op te maken!

 4. Wat veel, mooie producten! Die shampoo van TBS ga ik proberen. Ik heb al tijden last van mijn hoofdhuid en heb al heel veel geprobeerd, maar niets werkt.

 5. Grappig dat jij toch niet zo van onder de indruk ben van REN lotion. Het is mijn favoriet namelijk, en ik weet zeker dat er geen alcohol in zit. Ik heb zelf wat vettere huid en voor mij is hij echt lekker mild maar heel effectief. Ben nu toch wel nieuwsgierig naar die Clarins tonic geworden 🙂

 6. Jeetje wat heb je veel opgemaakt zeg! Respect, hahaha. De shampoo van TBS en de Satsuma geur lijken me echt heerlijk 🙂 Toffe oorbellen heb je trouwens in!

 7. Woooow wat heb je een hoop opgemaakt:) Leuke video!

 8. woahh echt veel inderdaad 😀

 9. Tof! Die shampoo lijkt me fijn!

 10. Zo dat zijn inderdaad zoveel producten die je had opgemaakt 😉

 11. Wow ja, het is echt heel veel deze keer, haha! 🙂 Die Trind nagellakremover klinkt wel oke, leuk dat hij zo mild is. Maar die van Essence daarentegen klinkt écht wel goed! En ooooh ja, Princess is echt een heel mooi kleurtje. Ik maak ook zelden nagellak op hoor, volgens mij is het quasi onmogelijk om een flesje echt volledig volledig op te maken. De Ultra Facial Cream van Kiehl’s is inderdaad super voor de herfst en winter, ik ben ook fan.

 12. Woohw hele lange video, maar ik hou er echt van!

 13. Wooh, inderdaad heel veel. Goed bezig.
  Liefs, xxx

 14. Wauw, wat veel! Niet erg, juist leuker om te zien!

 15. Tip voor alle dames hier!
  De Max-factor mascara’s zijn nu bij de Kruidvat allemaal voor de helft!

 16. Bianca zegt:

  Fijne video! 🙂

 17. Ik vind dit, naast je shoplogs, de leukste video’s! Hoe kan het ook anders, producten van The Body Shop hihi. Ik ben dol op de shea geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.