Pinky Power

Video: Pinky Power Q&A

In deze Q&A video beantwoord ik een paar van jullie vragen rondom sporten en gezond eten! Hoe motiveer ik mijzelf? Hoe ben ik begonnen met sporten? En waar komt de naam Pinky Power vandaan? Ik vertel het jullie in deze video!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Zo herkenbaar dit! Gelukkig schrijf ik mijn scriptie op mijn stage en daar eet ik redelijk gezond. Maar als ik thuis aan mijn scriptie werk… Jep dan gaat het ook mis. Stress is echt killing voor dit soort dingen! Lachen trouwens dat je jezelf zo kan motiveren met die weightloss – video’s. Heerlijk om naar te kijken is dat altijd! Ik ben ook helemaal fan van Obese. Hoewel het meestal iedere keer weer op hetzelfde neerkomt haha!

 2. Leuk zo’n thema Q&A, erg interessant!

 3. Joëlle zegt:

  Ik ben nu sinds een maand ofzo echt bezig met gezonder leven (ben de afgelopen studiejaren flink aangekomen), en ik moet je toch echt even bedanken. Jouw Pinky Power filmpjes zijn zo’n inspiratie!

  Ga vooral zo door! Ik durf te wedden dat je ‘stiekem’ nog veel meer mensen inspireert om gezonder te gaan leven!

 4. Ik kan het momenteel echt niet opbrengen om te sporten en helemaal gezond te eten. Maar ik moet echt weer aan de slag. Ik had laatst zo’n moment als jij hebt gehad met je foto dus ik moet wel

 5. Leuke vragen!
  Fijne antwoorden.
  Je bent goed bezig met sporten.
  Goed om je zo beter te leren kennen!
  Ik ben zelf de afgelopen weken 4 kilo’s afgevallen dus ga ik door met lopen en zwemmen.
  Gezonder leven eten en drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.