Shoplogs Video's

Video: Shoplog Londen, ICI Paris XL en meer!

Vorige week was ik eventjes in Londen en dan moet er natuurlijk even geshopt worden! Daarnaast kocht ik de laatste weken nog wat andere leuke beautydingetjes, die ik vandaag gezamenlijk in deze video laat zien. Enjoy!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

8 Comments

 • Reply
  chucky1012
  12 april 2015 at 06:55

  Wat een mooie en fijne producten had je geshopt!
  Leuk dat je even tijd had om in Engeland te shoppen 😉

  Xoxo

 • Reply
  Manon
  12 april 2015 at 10:09

  Je hebt echt hele leuke dingen gekocht!

 • Reply
  Maaike
  12 april 2015 at 10:10

  Ik hoard ook altijd lakjes van Barry M als ik in Engeland ben. Zeker als ze zo’n actie hebben. De Gelly Shine zijn idd heel fijn. Een tip (in het geval dat je hem nog niet hebt) is Model’s Own beach bag. Een soort van neon peach kleurtje die heel goed blijft zitten. En top voor de zomer, want je handen lijken er een stuk bruiner door.

 • Reply
  Nicole
  12 april 2015 at 13:55

  Super toffe shoplog! Je hebt echt hele leuke items gekocht.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  12 april 2015 at 14:37

  Oh nice! Ik mis de Ici Paris echt in Zwitserland.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  12 april 2015 at 15:01

  Haha, even op en neer naar Londen, gelukzak! Je hebt zo’n toffe dingen geshopt!

 • Reply
  Janneke | Blossomroad
  12 april 2015 at 17:08

  Wat een leuke aankopen! 🙂

 • Reply
  Akosua
  12 april 2015 at 17:22

  ik ga de afgelopen jaren ook elk jaar minstens één keer per jaar naar Londen en dan koop ik ook altijd heel veel. Inderdaad omdat de kleurenselectie veel groter is, maar ook het merkenaanbod is zoveel beter.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.