Shoplogs Video's

Video: Shoplog Londen, ICI Paris XL en meer!

Vorige week was ik eventjes in Londen en dan moet er natuurlijk even geshopt worden! Daarnaast kocht ik de laatste weken nog wat andere leuke beautydingetjes, die ik vandaag gezamenlijk in deze video laat zien. Enjoy!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Wat een mooie en fijne producten had je geshopt!
  Leuk dat je even tijd had om in Engeland te shoppen 😉

  Xoxo

 2. Je hebt echt hele leuke dingen gekocht!

 3. Ik hoard ook altijd lakjes van Barry M als ik in Engeland ben. Zeker als ze zo’n actie hebben. De Gelly Shine zijn idd heel fijn. Een tip (in het geval dat je hem nog niet hebt) is Model’s Own beach bag. Een soort van neon peach kleurtje die heel goed blijft zitten. En top voor de zomer, want je handen lijken er een stuk bruiner door.

 4. Super toffe shoplog! Je hebt echt hele leuke items gekocht.

 5. Oh nice! Ik mis de Ici Paris echt in Zwitserland.

 6. Haha, even op en neer naar Londen, gelukzak! Je hebt zo’n toffe dingen geshopt!

 7. Wat een leuke aankopen! 🙂

 8. ik ga de afgelopen jaren ook elk jaar minstens één keer per jaar naar Londen en dan koop ik ook altijd heel veel. Inderdaad omdat de kleurenselectie veel groter is, maar ook het merkenaanbod is zoveel beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.