Overig

WINNEN: Winactie My First Clarins

Er is iets misgegaan met het originele artikel, vandaar dat ik hem opnieuw plaats.

Vandaag heb ik leuk nieuws voor jullie, want ik mag in samenwerking met Mooi Parfumerie een winactie organiseren! Mooi Parfumerie staat deze maand helemaal in het teken van de Eclat du Jour-lijn van Clarins (zie hier mijn review). Om dit te vieren mag ik aan drie (3) van mijn lezeressen een pakketje weggeven met daarin een crème en de toner uit deze fijne lijn. Ook mag elke winnares deelnemen aan de Mooi Beautyschool, die je kan volgen in een filiaal naar keuze. Ik heb de producten uit de My First Clarins-lijn lange tijd gebruikt en ben er ontzettend tevreden over. Vooral de dagcrème is één van mijn favorieten en raad ik zeker aan iedereen aan!

Om voor deze heerlijke producten in aanmerking te komen moeten jullie natuurlijk nog wel iets doen. De zomer lijkt helaas voorbij te zijn en de herfst begint in te vallen. Hoewel de after-summer-dip hier en daar al een beetje op begint te duiken zijn er genoeg dingen die je kan doen om je lekker te voelen in de herfst. Zo steek ik tijdens regenachtige dagen graag kaarsjes aan, drink ik grote bekers warme thee en zit ik het liefste met mijn hond knus op de bank. Iedereen heeft zo zijn of haar rituelen voor de herfst, dus vandaar dat ik voor deze winactie jullie deze vraag stel:

Wat zijn jouw must-haves en rituelen om de herfst door te komen?

Laat mij jouw herfst-musthaves weten en de drie leukste inzendingen worden beloond met één van de My First Clarins-pakketjes!

Zo doe je mee:

 • Geef antwoord op bovenstaande vraag en mail je antwoord naar winactie@pinkypolish.nl. Je kan je inzending mailen tot en met donderdag 30 september. Helaas is deze winactie alleen voor mijn Nederlandse bezoekers (sorry lieve Belgjes!).
 • Het is niet verplicht, maar ik zou het leuk vinden als jullie Pinky Polish volgen via Bloglovin’. Meer over de voordelen van Bloglovin’ kan je lezen in dit artikel.
 • Als je Twitter hebt, retweet dan dit bericht: “RT @pinkypolish Doe mee met de winactie op www.PinkyPolish.nl en win een Clarins-huidverzorgings-pakket! RT a.u.b.”

De drie leukste inzendingen worden beloond met één van de drie huidverzorgings-setjes en kaartjes voor de Mooi Beautyschool. De rest van de inzendingen vat ik aan het einde van deze winactie samen in een artikel, zodat iedereen je beste herfst-tips kan lezen!

Dank aan Mooi Parfurmerie voor het mogelijk maken van deze winactie! Voor meer informatie over Mooi kan je terecht op hun website, Facebook en Twitter.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Ehmm gister had ik al een mailtje gestuurd, moet ik nu nog een nieuwe sturen?

  1. Nope, hoeft niet!

 2. Ik had je al gemaild, en het al geretweet.

  Maar ik plaats toch even opnieuw ik doe mee! 😛

  X

 3. Ik had je ook al gemailed!

 4. Ik ga je nu mailen ^^

 5. Wat leuk, ik heb meegedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.