Tips

Zomerse musthaves voor 2014

We hebben al een klein voorproefje van de zomer gekregen en ik weet zeker dat we nog veel meer zomerse dagen gaan krijgen. Om alvast in de stemming te komen leek het me leuk om eens mijn musthaves voor deze zomer op een rijtje te zetten. Deze items mag je niet missen en zijn perfect voor zomerse sferen en temperaturen!

Zomerse musthaves voor 2014 - 2

Laat ik maar met een inkoppertje beginnen: goede zonnebrand. Voor je lichaam heb je keus uit talloze fijne producten, maar het is vaak een uitdaging om een geschikte voor je gezicht te vinden. Zoek niet verder! Ik ben namelijk helemaal dol op deze fijne van Biodermal. De Biodermal Zonnefluïde (€16,25) heeft SPF 50 en is absoluut niet vet. Nee, echt niet! Ik doe ‘m onder m’n dagcrème (al moet je ‘m volgens de verpakking over je dagcrème heen dragen, maar dat vind ik niet prettig in combinatie met mijn make-up). En echt, hij maakt mijn huid niet vet en laat geen witte waas achter. Dit is echt de perfecte oplossing, ook als je een vette huid hebt. Aanrader!

We blijven nog even in het thema van een vette huid in de zomer, want dat is toch iets wat soms wat lastig is. Ik schreef een tijdje geleden een positieve review over de Chanel Perfection Lumière Velvet Foundation (€42,00). Ik heb hem de afgelopen weken vaak gebruikt en zelfs op zeer warme dagen hield hij het geweldig goed uit. Dit gaat deze zomer mijn beste vriendje worden, denk ik.

Zomerse musthaves voor 2014 - 1

Ik heb volgens mij weleens in een video verteld dat ik voor ontharen het liefst een epileerapparaat gebruik. Dat doe ik al jaren en ik kan niet meer zonder! Met name in de zomer maak ik goed gebruik van dit ietwat pijnigende apparaatje. Zowel voor mijn oksels, benen als bikinilijn gebruik ik ‘m en de haartje blijven vrij lang weg. Zulke apparaten zijn wel wat aan de prijzige kant (deze Braun Silk-épil 7 is verkrijgbaar vanaf ongeveer €129,00), maar ze gaan ontzettend lang mee. Mijn vorige apparaat heb ik zelfs ruim 8 jaar gebruikt! Daarnaast scheelt het toch weer scheermesjes en scheerschuim. Omdat de haartjes lange wegblijven en minder ruw terug groeien dan wanneer je scheert, vind ik epileren echt een uitkomst.

Zomerse musthaves voor 2014 - 3

Ik vind het fijn om mijn lichaam met verzorgende producten in te smeren, maar in de zomer gebruik ik liever wat lichtere texturen die wat sneller intrekken. Voor goede hydratatie ben ik dol op de geweldige Spray & Go Body Moisturizers (€6,89) van Vaseline. Even sprayen en je bent klaar! Aloe Vera Fresh is een lekkere geur, maar ik heb sinds kort ook de andere geuren om uit te testen. Ik ben benieuwd!

Ook The Body Shop is nu met een fijn zomerproduct uitgekomen, namelijk de Body Sorbets (€11,00). Dit zijn een soort verkoelende gels die heerlijk verfrissend zijn op de huid en lekkere geuren hebben. Deze zijn weliswaar iets minder verzorgend, maar niet minder lekker. Vooral Mango en Grapefruit zijn mijn aanraders! Meer informatie over dit fijne product kun je lezen in mijn review over de Body Sorbets.

Zomerse musthaves voor 2014 - 4

Als laatste mogen natuurlijk een paar mooie lakken niet ontbreken. Ik denk dat jullie deze wel kunnen raden, aangezien ik ze heel wat keren voorbij heb laten komen deze weken. Uiteraard mag geel tijdens de zomer niet in je collectie ontbreken! Geel is een wat lastige kleur om te dragen, maar een tint als China Glaze Metro Pollen-tin kunnen veel mensen goed hebben. Barry M Peach Melba is nog zo’n pareltje die ik een tijdje geleden ontdekte. Wat is deze toch prachtig! Ik heb ‘m toevallig terwijl ik dit type op mijn nagels zitten. Als je zin hebt in een iets fellere tint is Claire’s Pastel Neons een musthave. Dat is echt één en al zomer op je nagels! Als laatste laat ik Catrice Call Me Princess nog een keer voorbij komen, omdat die echt geweldig schittert in het zonlicht.

Zo, ik ben vast klaar voor de zomer. Wat zijn jullie musthaves? Laat het weten bij de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. zeker weten een mintkleurig lakje. Zoals mint candy apple van Essie. Of een mooie gele zoals deze van China Glaze. Verder lekker verkoelende aquaspray. Die zet ik vast in de koelkast, voor wanneer het echt warm wordt, lekker verfrissend op mn gezicht!

  Leuk Artikel!

 2. mooie lakjes 😀 love die spray & go bodylotions, zo handig en ze ruiken ook nog eens lekker 😀

 3. Ciel zegt:

  Hoi, ik volg je nu al een tijdjeop Instagram en ik vroeg me af wat de nieuwe nageltrends zijn voor zomer 2014. Ik ben namelijk zelf veel in de weer met nagellak en ik zou graag iets nieuws proberen!
  Ik vind bytheway je website super interessant en leuk!
  X Ciel (@leeuwtje_x op instagram)

 4. Dat lakje van Claire’s is echt prachtig!

 5. Bianca zegt:

  Ik heb een dagcrème met spf erin, altijd beschermt, handig ! Verder de spray & go aloë vera, heerlijk!

 6. Mirjam Quaak zegt:

  Leuk artikel charlotte ! Die foundation is echt wauw maar zo duur..

 7. merlin zegt:

  Ze zijn dat minder verzorgend maar dat betekent niet minder lekken?! LEKKER
  Spellingsfouten.
  Verder wel leuk

 8. Wat fijn dat de Biodermal Zonnefluïde geen vettig laagje achterlaat. Mooie musthaves! Met name de nieuwe lijn van The Body Shop lijkt me heel fijn 🙂

 9. Leuke items, een sorbet van TBS staat alvast op m’n verlanglijstje!

 10. Wat een leuk artikel! Ik ben toch wel benieuwd naar de Body Sorbets.

 11. Ik wil nog steeds heel graag de Body Sorbets van de Bodyshop uittesten! Het lijkt me een ontzettend fijn product. Ahh, dat lakje van Barry M is zo mooi:)

  x

 12. me zegt:

  Ik prefereer de SPF 30 van Biodermal, merk toch dat de 50 niet prettig is voor mijn vette huid, de SPF 30 is juist perfect.

 13. Had vorig jaar de Vaseline Spray&Go’s al willen kopen, maar uiteindelijk niet gedaan. Maar deze zomer ga ik ze zeker aanschaffen! Zo handig dat ze zo snel aanbrengen en opdrogen!

 14. super leuk artikel! de vaseline spray en go neem ik zeker mee deze zomer! ik hoop binnenkort ook the body shop producten binnen te slepen!!

 15. Hele leuke items zitten er tussen en vooral de lakjes spraken me aan! 🙂

 16. Ik ben zelf echt verliefd op de bodysorbets! Deze ga ik zeker nog eens kopen.

 17. De vaseline spray en silk epil heb ik ook. Reuze fijn. De biodermal heb ik ook getest en daar was ik eigenlijk niet zo enthousiast over want ik vond de formule toch stiekem te vet, vooral als je hem als laatste stap gebruikt. Maar misschien is de formule inmiddels veranderd?

 18. Die lakjes zijn echt heel erg mooi!

 19. Fijne producten allemaal! Mijn musthaves komen wel wat overeen: goede zonnebrand, fijne bodylotion (yes bodysorbets love) en mooie fris gekleurde lakken 🙂

 20. Mooie producten! Zijn de merken China Glaze en Barry M dure merken?

  1. De prijzen en verkrijgbaarheid staan in de artikelen die bij de nagellakjes horen (als je op de namen klikt kom je bij de artikelen), daarom heb ik het er niet bijgezet. Nee, ze zijn niet duur.

 21. Leuk artikel. Ik wil ook gaan epileren, maar ik ben nog op zoek naar een goedkoop apparaat om het eerst een tijdje te proberen voordat ik een dure koop, iemand tips?

  1. Er zijn vaak ook wel wat goedkopere en simpelere varianten te koop! Ik kan zelf nu even geen voorbeeld noemen, maar je kunt ze volgens mij ook wel rond de €60,00 krijg. Mijn vorige epileerapparaat heeft volgens mij zoiets gekost, dus dat zal er nu ook nog wel zijn. Dan heb je misschien iets minder veel spannende opzetstukken en extra functies, maar vaak wel een prima apparaat wat doet wat het moet doen 😉

 22. De Biodermal zonnefluïde heb ik zelf ook, onwijs fijn product! Ben erg nieuwsgierig naar de body sorbets, wie weet dat ik er binnenkort een koop.

 23. Van de Vaseline sprays en the sorbet van TBS ben ik ook serieus fan!

 24. Leuk artikel. De vaseline sprays zijn inderdaad een musthave in de zomer, ik vind ze zo fijn.

 25. Demi zegt:

  Van de spray & go van vaseline heb ik de gele versie. Die is ook echt ontzettend fijn! lekkere geur en lichte geur, wat erg prettig is! ik ben nu ook wel erg benieuwd naar de TBS sorbets, lijkt me heerlijk! Weer een leuk artikel. 🙂
  Hoe zijn je tentamens gegaan? (je had tentamens toch, haha?)

 26. Leuke producten en de lakjes zijn ook erg mooi !

 27. Waar kan ik die Biodermal spf voor je gezicht kopen? Ik vertrouw op jouw mening Charlotte haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.