Overig

Vraag mij alles op Formspring!

Er zijn allerlei manieren om met mij in contact te komen en vragen te stellen. Jullie kunnen mij natuurlijk mailen (via het contact-formulier), volgen op Twitter (zie hier mijn Twitter-pagina) maar vanaf nu kunnen jullie mij ook vragen stellen via Formspring!

Het leuke van Formspring is dat iedereen de vragen kan stellen (je hoeft dus geen account aan te maken), maar ook iedereen kan mijn antwoorden lezen! Zo hoop ik jullie allemaal te kunnen helpen en het is een leuke manier om meer over mij te weten te komen. Alle vragen (beauty of non-beauty) zijn welkom, maar houd het uiteraard wel netjes. Ik zou zeggen: brand los!

Klik HIER om naar de Formspring-pagina van Pinky Polish te gaan


Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.