Reviews

Review: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector – 03: Reflect Beige

22 juni 2011

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik tegenwoordig dol ben op de producten van Clarins (zie hier mijn artikelen over dit merk)! Afgelopen maanden heb ik steeds meer producten van dit fijne merk geprobeerd en ik ben zeer onder de indruk. Eén van mijn nieuwe favorieten zijn de Instant Light Natural Lip Perfectors. Deze fijne lipglossen geven je lippen een prachtige natuurlijke glans en zijn daarnaast ook nog eens zeer hydraterend. Benieuwd? Lees dan snel verder!

De Clarins Instant Light-lijn bestaat uit een aantal producten die je look een directe boost geven. Met deze producten krijg je een mooie polished look zonder er onnatuurlijk uit te zien. De Instant Light Natural Lip Perfector belooft de illusie van perfecte lippen te creëren. Daarnaast is dit ook nog eens een prettig verzorgend product, mede dankzij ingrediënten als sheaboter en wilde mango.

De verpakking van de Lip Perfector vind ik ontzettend fijn. Het is een knijptube met een sponsapplicator, dus de hoeveelheid is makkelijk te doseren. Ik merk dat ik onderweg vaak naar deze lipgloss grijp, vooral omdat ik ‘m gewoon zonder nadenken makkelijk snel aan kan brengen.

Ik ben echt groot fan van deze Natural Lip Perfector! Hij geeft mijn lippen een prachtige kleur, een mooie natuurlijke glans en werkt ook nog eens ontzettend verzorgend. Daarnaast blijft hij ook nog eens verrassend lang zitten! Veel meiden zullen ook blij zijn te horen dat deze lipgloss nauwelijks plakt, terwijl hij het relatief lang uit houdt. Tja, wat kan ik nog meer zeggen? Ik ben gewoon fan en heb de twee andere kleuren inmiddels ook al op mijn verlanglijstje gezet (herstel: inmiddels is kleur 01 alweer aangeschaft!).

Ik moet overigens wel even vermelden dat alle Natural Lip Perfectors een sterke karamel-geur hebben. Ik zal eerlijk bekennen dat ik meestal niet echt dol ben op sterke geuren bij lipproducten, maar op de één of andere manier vind ik het bij deze niet echt storend.

De Clarins Instant Light Natural Lip Perfector is een fijne hydraterende lipgloss die op dit moment tot mijn favorieten behoort. Het is een fijn product voor als je net dat beetje extra’s wilt om je natuurlijke look te versterken. Voor meiden die op zoek zijn naar een opvallende lipgloss is dit misschien geen aanrader, maar voor meiden die hun make-up liever wat rustig houden is dit een echte must-have!

De Clarins Instant Light Natural Lip Perfector kost €15,50 en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Clarins is te koop bij parfumerieën zoals Douglas en Ici Paris XL, maar wordt ook verkocht bij Belissima.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Janne 22 juni 2011 at 07:33

  Staat je goed! 🙂

 • Reply charile 22 juni 2011 at 07:53

  staat je mooi, hij lijkt me erg fijn
  x

 • Reply Emma 22 juni 2011 at 09:07

  Klinkt als een fijne lipgloss. Alleen die prijs 🙁

 • Reply Alissa 22 juni 2011 at 09:12

  Lijkt me een super fijne lipgloss!
  Ik vind hem voor mijzelf wel iets te onopvallend, maar bij jou staat die heel mooi!

 • Reply Beautyandso 22 juni 2011 at 10:20

  Dit is een mooie lipgloss en helemaal fijn omdat deze extra verzorgend is. De kleur staat je goed! *schrijft deze op wishlist* 🙂

 • Reply Miranda 22 juni 2011 at 12:35

  Staat je leuk , lijkt me ook een fijn product:)

 • Reply LottedeJ 22 juni 2011 at 13:11

  Mooi zeg! Die staat je heel goed 🙂

 • Reply Elien 22 juni 2011 at 13:16

  ziet er leuk uit!!

 • Reply Chiara 22 juni 2011 at 13:36

  Ik heb deze ook al een paar jaar en vind hem ook erg fijn. De geur (en smaak trouwens ook) doet mij meer aan suikerspin denken. Lekker!

 • Reply Roos 22 juni 2011 at 15:12

  Niet heel speciaal voor die prijs.

 • Reply Esmay 22 juni 2011 at 15:53

  Klinkt goed! Staat je ook goed trouwens!

 • Reply Silva 22 juni 2011 at 16:42

  Hij staat je erg goed!

 • Reply Lisa 22 juni 2011 at 17:57

  Mooie kleur ^_^

 • Reply Joyce 24 juni 2011 at 17:19

  Wat een mooi product, ik heb een soortgelijk lipproduct in dezelfde kleur van L’oréal!

 • Reply manouk 24 juni 2011 at 23:29

  ik ben fan van deze lipgloss heb deze lipgloss al twee keer op nieuw gekocht! echt super fijn

 • Reply Lissa 28 juni 2011 at 16:54

  Staat je heel erg mooi!

 • Leave a Reply