Swatch: Gosh – Frosted Soft Coral (Frosted Sand)

Charlotte12 maart 2014Nagellak41 Comments

Nu steeds meer merken met Liquid Sand-achtige lakken komen, lijkt het alsof alle lakken vrijwel hetzelfde zijn. Daarom vind ik het juist extra leuk als een merk met iets komt dat net weer even anders is. Gosh heeft al een tijdje een serie Frosted Sand Look-lakjes in de collectie, een type lak met een zand-achtige finish. Onlangs ontdekte ik een nieuwe kleur in het schap, namelijk Frosted Soft Coral. En hij is mooi!

De kleur van de lak is inderdaad een zachte tint koraal, al zou je hem zelfs perzik of zalmkleurig kunnen noemen. Het unieke in deze lak zijn de grove glitters die erin zitten. Dat zie je niet vaak, maar het maakt de lak nog een stuk leuker! De rest van de lak heeft ook echt een typische Liquid Sand-finish, al had hij van mij nog iets meer glitterig mogen zijn. Frosted Soft Coral geeft echt een zoet effect dat ik met suikerspinnen associeer. Misschien niet geschikt voor iedereen, maar ik houd er op z’n tijd wel van.

Frosted Soft Coral heeft een fijne substantie die makkelijk en soepel lakt. Dat is best bijzonder, vooral vanwege de hoeveelheid glitters die erin zitten. Daardoor is hij overigens wel wat lastig te verwijderen, maar dat is onvermijdelijk met zulke glitters. De dekking is ook keurig, want na twee laagjes zit hij er perfect op.

Normaal vind ik de nagellakken van Gosh altijd een beetje saai (net als de rest van het merk eigenlijk), maar deze is leuk! Het is weer net even anders dan toppers als Catrice Call Me Princess of Barry M Majesty, doordat de glitters deze tint net een ander effect geven. I like it!

Gosh Frosted Soft Coral kost €7,29 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Meer lezen? Deze artikelen ga je ook leuk vinden!

Swatch: Gosh – Frosted Gold (#31daysofsparkle) Vorig jaar was ik razend enthousiast over Barry M Majesty en het is nog steeds een van m'n favoriete lakjes. Er zijn maar weinig nagellakken die erbij in de buurt komen, maar ik heb er nu eentje gevonden die toch aardig in de...
Swatch: Gosh – Frosted Silver (#31daysofsparkle) De Liquid Sand-trend lijkt nu een beetje overgewaaid te zijn, maar dat neemt niet weg dat ik het nog steeds prachtig vind. Ik draag mijn favorieten nog regelmatig en ben nog steeds razend enthousiast als ik mooie nieuwe lakke...
Swatch: Miss Sporty – Pink Boom (Crush on You) Eerder dit jaar was ik razend enthousiast over de Crush On You-lakjes van Miss Sporty. Die waren zo ontzettend mooi! Toen ik afgelopen weekeinde even bij Etos was (ze hebben deze week nog 30% korting op alle make-up!) zag ik ...

41 Comments on “Swatch: Gosh – Frosted Soft Coral (Frosted Sand)”

  1. Ilona

    Ooooh, dit is zo’n mooie lak! Heb de groene en blauwe versie ook al in de winkel zien liggen en deze gaat ook zeker op m’n verlanglijstje.

  2. kim

    Oh wow, ik ben verliefd! De laatste tijd helemaal into de nagellak omdat mijn nagels eindelijk normaal lang groeien zonder af te breken. Ik ren vast naar de drogist ;-)

  3. Cariena

    Wat een mooie lak. Oh my gosh, Charlotte, jij had het altijd over het Barry M liquid sand nagellakje in Princess en ik zocht er al naar sinds jou review ervan online kwam. Ein-de-lijk heb ik hem in de River Island winkel gevonden (alle kleuren stonden er elke keer wel, behalve Princess). En nu ben ik zo gelukkig, haha!! Ik ben er nu al verslaafd aan <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *