Overig

AH Groene Thee Sinaasappel, Papaja, Meloen en Aloë Vera

AH Groene Thee Sinasappel, Papaya, Meloen en Aloë Vera
AH Groene Thee Sinaasappel, Papaja, Meloen en Aloë Vera

Okee, normaal schrijf ik niet over theesoorten, maar ik vond deze zo ontzettend lekker dat ik ‘m eventjes met jullie wilde delen. Ik ben gek op thee, en drink een stuk of 3 halve-liter bekers per dag. Vaak drink ik groene thee met citroen (AH Huismerk of Super de Boer), maar de laatste tijd wil ik wat zoetere thee omdat ik die andere groene theesoorten een beetje te bitter vind worden. Ik drink nu vaak de fruitige groene theesoorten van Celestial Seasonings  (Raspberry of Blueberry, te koop bij o.a. De Tuinen), maar aangezien die vrij prijzig zijn vind ik het zonde om die de hele dag door te drinken.

Toen ik vandaag even snel wat boodschapjes deed bij de Albert Heijn op de Dam kwam ik deze thee tegen: Groene Thee met Sinaasappel, Meloen, Papaja en Aloë Vera van het AH Huismerk. Dat klonk lekker en fruitig! Ik heb ‘m natuurlijk meteen uitgeprobeerd, want ik was erg benieuwd. Ik kan jullie zeggen dat hij echt ontzettend lekker is. Hij is heel fruitig, en ik vind zelf dat je de papaja en meloen het meeste proeft. Van de sinaasappel en aloë vera (hoe smaakt dat eigenlijk) proef je weinig, en ook de bittere smaak van groene thee valt helemaal weg. Dit is dus een prima thee voor mensen die de gezondheidsvoordelen van groene thee willen, maar niet de bittere smaak. Dit is in elk geval nu al mijn nieuwe favoriet!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Samiraa zegt:

  Klinkt lekker en zomers! heb er nu ook zin in gekregen!

 2. Klaas zegt:

  😡 Bwe, meest ranzige thee die ik in jaren heb gedronken !

 3. Heerlijk! Ik drink hem dagelijks.

 4. priscilla zegt:

  ik dronk hem dagelijks. Maar kan hem in geen een AH meer vinden, volgens mij is hij uit het assortiment! :S

 5. Martine zegt:

  Grappig, ik zocht n afbeelding van de thee omdat ik m op Facebook wilde posten, vind m namelijk ook zo lekker! Maar er zijn er dus meer die er zo over denken 🙂

 6. Hans Huisman zegt:

  Vanochtend bij Albert Heijn: AH Groene Thee Sinaasappel, Papaja, Meloen en Aloë Vera is uit het assortiment genomen.. Wat een afgang..

 7. José Ramakers zegt:

  Vandaag in de xxl ah geweest in Kerkrade en daar verkopen ze deze thee wel. Alleen staat er nu groene thee sinaasappel & papaja op het doosje. Aan de onder kant van het doosje staat gearomatiseerde groene thee met aloe vera, sinaasappel, meloen en papaja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.