Lifestyle Video's

Video: Betere Smartphone Foto’s Maken (Femme)

Ik gebruik altijd mijn iPhone om foto’s te maken voor Instagram, Twitter en m’n site. Helaas is het soms nog best lastig om goede foto’s met zo’n ding te maken, maar ik heb de laatste jaren wat trucjes ontdekt om ervoor te zorgen dat de foto’s zo mooi mogelijk worden. Ik deel mijn tips in deze video!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ik zie rook op de achtergrond! mwuhauhaa

  1. Haha, komt van de verwarming van m’n benedenburen! Gelukkig geen rook, hihi šŸ˜‰

 2. Superinteressant, dankjewel!

 3. Ik vind de ‘edit’ functie van de iPhone ook vrij goed :)!
  Kan je verschillende aspecten van ’t licht aanpassen (black point, shadow, highlight enzo), kleuren aanpassen, knippen, filters… het is vrij uitgebreid en ik gebruik het de laatste tijd vrij vaak. Geen extra apps meer nodig (behalve Instagram, haha) :)!

  1. Klopt, die is er sinds de laatste update ook goed op vooruit gegaan šŸ˜€

 4. Bedankt voor de goeie tips!

 5. Handig! Dankjewel voor de tips!

 6. Picsart is ook heel goed!!

 7. Natasja zegt:

  De puntjes die jij noemt van de VSCO cam, gebruik ik van Instagram zelf haha

 8. Bedankt voor de goede tips! Ik heb meteen enkele foto apps gedownload op mijn smartphone!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.