Nagellak

China Glaze Agent Lavender Konad

Agent Lavender Konad
China Glaze Agent Lavender Konad

Ik ben de laatste tijd weer een beetje in een Konad-bui, dus ik heb vandaag weer een leuke look gemaakt!

Ik ben altijd gek op de combinatie lichtblauw met donkerpaars. Ik draag vaak kleren in deze kleuren, en ik bedacht me dat het ook grappig zou zijn op mijn nagels. Met mijn laatste Transdesign-order heb ik China Glaze Agent Lavender meebesteld. Het is een zachtpaarse cream die een beetje naar lichtblauw neigt. Ik had de Konad Special Stamping Polish in Violet Pearl ook nog niet gebruikt, dus het werd de hoogste tijd. Het patroon heb ik van de Konad Imageplate M65. Het is een superdruk printje, maar in deze combinatie vind ik ‘m heel erg cool! Ik denk ook dat hij in het zwart met een witte ondergrond gaaf is.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Laura zegt:

  In 1 woord: GE-WEL-DIG!!!

 2. Christina zegt:

  Wow, héél mooi! Ö jalooeeers!

 3. Hele mooie combinatie šŸ™‚

 4. sanne zegt:

  wow die is echt heel erg gaaf zeg! echt een super combinatie šŸ˜€

 5. nikki zegt:

  woow mooi ik heb zelf ook konad maar zo mooi lukt het me nog niet haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.