Nagellak

NOTD: China Glaze Agent Lavender

China Glaze - Agent Lavender
China Glaze - Agent Lavender

Eerder deze week maakte ik een Konad-look met China Glaze Agent Lavender. Ik had toen ik hem net binnen had al een swatch van de lak op zichzelf gemaakt, dus hier is hij dan!

Ik vind lakjes van China Glaze altijd heel erg prettig, en deze heeft me ook niet teleurgesteld. Net als andere China Glaze lakjes is de forumule van deze lak heel prettig, en het kwastje werkt fijn. Het is een vrij lichte kleur, en vaak brengen datsoort kleuren heel erg lastig aan.  Agent Lavender streept totaal niet, en na twee laagjes is hij perfect dekkend! Een groot pluspunt dus.

Tjah, de kleur van deze lak verschilt nogal. In bepaald licht ziet hij er heel lichtblauw uit (zoals hier op de foto), maar in TL-buis-licht is hij wel weer duidelijk lila. Ook merkte ik dat bij mijn lakje er opeens een laagje paarse ‘kleurstof’ bovenin het flesje zat, heel apart! Ik heb hem toen goed geschudt, even laten staan (anders krijg je bubbels op je nagels!), en ik had het idee dat hij daar ook wat paarser door was geworden.

Op sommige blogs heb ik gelezen dat deze geschikt is om mee te stempelen, maar dat heb ik nog niet geprobeerd. Snel maar eens doen dus!

China Glaze is te koop bij Transdesign.com en kost daar $3.20 per stuk. Ook is China Glaze te koop bij KonadNail.nl en kost daar €6,95. Lees meer over bestellen bij Transdesign in dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.