Shoppen!

Trind Opent Webshop

Trind - Perfect System Set
Trind - Perfect System Set

Eén van de meest besproken producten op nagelgebied is het Perfect System van Trind. Dit systeem bevat en combinatie van producten die je nagels weer in topvorm brengen. Beauty-liefhebbers waren meteen groot fan, omdat het zo ontzettend goed werkt! Helaas zijn de producten soms moeilijk verkrijgbaar, en de complete set is al helemaal nergens te vinden. Dat is jammer, want met de set ben je veel voordeliger uit dan wanneer je alles los moet kopen (bijna twee keer zoveel…). Gelukkig heeft Trind daar wat op bedacht!

Vanochtend kreeg ik het persbericht in mijn mailbox dat de officiele Trind Set-webshop geopend is! De webshop heeft een testperiode van een maand doorstaan, en nu is het dan echt zover. De webshop verkoopt allerlei soorten setjes met Trind-producten. Uiteraard de veelbesproken Perfect System Set (€39,95) maar ook kleinere setjes, zoals de Moist And Shiny-set (€19,95).

Ik heb zelf enkele maanden geleden de producten uit het Perfect System aangeschaft, en ik ben ontzettend tevreden. Vooral de Nail Balsam en Nail Repair zijn mijn favorieten. Ik had hele zwakke en broze nagels, en deze producten hebben de gezondheid van mijn nagels sterk verbeterd! Onlangs heb ik mijn nagels kortgeknipt, omdat er een paar op het punt van breken stonden, en ik gebruik de set weer dagelijks. Ik merk namelijk dat mijn (nu nog) korte nageltjes daardoor als een speer gaan groeien! Nog eventjes volhouden dus.

Mocht je je niet aan de ‘grote’ set willen wagen, maar toch benieuwd bent naar de hype, dan raad ik vooral de Moist and Shiny-set en de Perfect Nail & Hand Set. Deze setjes zijn rond €20,- dus ook niet heel goedkoop, maar bevatten wel de fijnste producten! Binnenkort zal ik een uitgebreider artikel over het hele systeem schrijven.

Fijn is dat je gewoon met iDeal (internetbankieren) kan betalen. Over een tijdje zullen ook MasterCard en Visa beschikbaar worden. Mocht je geen internetbankieren hebben, valt er ook nog te regelen dat je het via een reguliere overboeking naar Trind overmaakt. Genoeg opties dus! Verzendkosten zijn €2,95, en je hebt ook de mogelijkheid om de producten bij hen op te komen halen in Grotebroek.

Het is heel erg fijn dat Trind inmiddels een webshop heeft, zodat de setjes makkelijker verkrijgbaar zijn. Wat ik wel heel erg jammer vind is dat ze geen losse producten verkopen. Ze hebben namelijk nog heel veel andere nagelproducten, zoals een Nail Repair in het roze, maar die zijn zo goed als onmogelijk te krijgen. Ook verkopen ze ‘gewone’ gekleurde nagellak, namelijk de Caring Colours, maar die zijn ook niet overal te koop. Hopelijk gaan ze de webshop snel uitbreiden, want ik weet zeker dat het een groot succes zou zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Thanks voor de tip.

  Mirjam

 2. Fiona zegt:

  Ik lees net dit bericht en ik denk toch nog even reageren. Ik heb vorige week een Trind Perfect System Set besteld op deze Trind Set Webshop. Wat mij voornamelijk verbaasde is het feit dat ze op die site zeggen dat een bestelling die op maandag is geplaatst, woensdag wordt afgeleverd. Nou bij mij stond de postbode dus al op dinsdag voor de deur. Echt razend snel dus! Ik ben nu net een week bezig met de Perfect System Set maar het werkt echt! Mijn nagels zijn nu al sterker en ze groeien als kool! O ja: als je toch op de Trind Set Webshop bent, kijk dan ook eens naar die Caring Color Set van ze. Je kunt dus zelf een setje samenstellen van 3 kleuren. Mijn vriendin heeft er twee weken terug 1 besteld: twee rode en een zwarte. Helemaal geweldig. Die kleurtjes zijn dus ook van die Nail Repair productn he?! Nou, keep up the good work. Ik blijf je volgen hier. Fiona

  1. Leuk dat het je zo goed is bevallen! Ik wist trouwens helemaal niet dat ze nu ook de Caring Colours verkochten! Die zijn trouwens wel heel anders dan Nail Repair 😉 Ik ben erg tevreden over het Perfect System, want het zorgt er echt voor dat mijn nagels gezond blijven.

 3. Fiona zegt:

  Heey Charlotte, wat leuk dat je ook weer reageert! Ik heb het even aan mijn vriendin gevraagd hoe dat nou zit met die Caring Colors en nail repair maar blijkbaar heb ik haar dus verkeerd begrepen. Op de site van Trind zelf zeggen ze: "Nadat u uw nagels heeft behandeld met de producten van het Trind Perfect System ©, zult u merken dat uw nagels binnen zeer korte tijd sterk en flexibel zijn. De Caring Color nagellakken zorgen ervoor dat uw nagels daarna altijd in optimale conditie blíjven. Hoewel het niet noodzakelijk is om de lakken uit het Caring Color assortiment in combinatie met de Trind verzorgingsproducten te gebruiken, zal de combinatie van beiden absoluut de beste resultaten geven". Nou ja, ik heb er ook geen verstand van en kan alleen maar zeggen dat ik blij met mijn setje 😉 en met jouw site. Blijf doorgaan zo. Fijne dag ennuh… het wordt mooi weer. Dat wordt weer teennagels in de juiste uitstraling krijgen.

 4. Jolien zegt:

  Wat vind je van de nagellakjes dan???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.