Nagellak

Hello Kitty Konad (Fauxnad)

Hello Kitty Konad

Hello Kitty Konad

Ik had vandaag weer eens zin in een leuke Konad. Ik had al een tijdje het idee in mijn hoofd om een matte Konad-look te maken samen met OPI La Paz-Itively Hot Matte en mijn Hello Kitty Fauxnad. Dit is het resultaat!

Is hij niet ontzettend schattig? Ik blijf die Hello Kitty nail-art looks leuk vinden. In het midden van het strikje heb ik overigens een stipje Essence Nail Art Tip Painter in Silver Star gebruikt. Vaak doe ik daar een leuk strass-steentje, maar omdat ik die vastplak met doorzichtige nagellak en hier matte nagellak heb gebruikt, ging dat niet. Dus dan maar dit! Voor het stempelen heb ik Konad Special Stamping Polish in Pastel Pink gebruikt. La Paz-Itively Hot Matte komt hier ook  behoorlijk goed tot zijn recht. Hij is echt zo fel als op de foto, en de matte finish is ook heel erg bijzonder. Ik merk trouwens wel dat korte nagels moeilijker te lakken zijn! Ik heb zo zitten rommelen… Hopelijk raak ik er snel aan gewend!

6 Comments

 • Reply
  Sanne
  3 januari 2010 at 23:40

  echt super leuk zeg die hello kitty! vooral de kleurencombinatie is echt heel leuk!

 • Reply
  Laura
  4 januari 2010 at 11:09

  Wauw! Supermooi! ik twijfelde heel lang over deze nagellak en toen toch maar besteld, maar wat is hij gaaf!

 • Reply
  Lisha
  7 januari 2010 at 00:22

  Whah! Zo schattig <3 Die matte nagellak maakt het idd wel af.

 • Reply
  Ruby
  21 oktober 2011 at 22:15

  woww echt mooi op welke site kun je die bestellen en welke topcoat heb je gebruikt (niet de matte) bij mij veegt het viguurtje altijd uit echt irritand maar echt super gedaan !!!

 • Reply
  k.
  22 juni 2014 at 15:18

  Waar is deze hello kitty plate verkrijgbaar?

  Groetjes K.

 • Reply
  14 Hello Kitty Nails and Nail Art That Are Simply Too Adorable
  10 augustus 2015 at 18:52

  […] Pinky Polish […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.