Nagellak

Hello Kitty Konad (Fauxnad)

Hello Kitty Konad
Hello Kitty Konad

Ik had vandaag weer eens zin in een leuke Konad. Ik had al een tijdje het idee in mijn hoofd om een matte Konad-look te maken samen met OPI La Paz-Itively Hot Matte en mijn Hello Kitty Fauxnad. Dit is het resultaat!

Is hij niet ontzettend schattig? Ik blijf die Hello Kitty nail-art looks leuk vinden. In het midden van het strikje heb ik overigens een stipje Essence Nail Art Tip Painter in Silver Star gebruikt. Vaak doe ik daar een leuk strass-steentje, maar omdat ik die vastplak met doorzichtige nagellak en hier matte nagellak heb gebruikt, ging dat niet. Dus dan maar dit! Voor het stempelen heb ik Konad Special Stamping Polish in Pastel Pink gebruikt. La Paz-Itively Hot Matte komt hier ook  behoorlijk goed tot zijn recht. Hij is echt zo fel als op de foto, en de matte finish is ook heel erg bijzonder. Ik merk trouwens wel dat korte nagels moeilijker te lakken zijn! Ik heb zo zitten rommelen… Hopelijk raak ik er snel aan gewend!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Sanne zegt:

  echt super leuk zeg die hello kitty! vooral de kleurencombinatie is echt heel leuk!

 2. Laura zegt:

  Wauw! Supermooi! ik twijfelde heel lang over deze nagellak en toen toch maar besteld, maar wat is hij gaaf!

 3. Whah! Zo schattig <3 Die matte nagellak maakt het idd wel af.

 4. woww echt mooi op welke site kun je die bestellen en welke topcoat heb je gebruikt (niet de matte) bij mij veegt het viguurtje altijd uit echt irritand maar echt super gedaan !!!

 5. Waar is deze hello kitty plate verkrijgbaar?

  Groetjes K.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.