Nagellak

China Glaze Poolside Collection

China Glaze - Poolside Collection Display
China Glaze - Poolside Collection Display

Het weer lijkt er totaal nog niet naar, maar de nieuwe zomercollecties komen langzaam boven drijven. In de webshops komen steeds meer lentecollecties beschikbaar, dus het zal niet meer lang duren totdat we van frisse zomerkleuren kunnen genieten!

China Glaze heeft voor komende zomer de Poolside Collection gepland. Deze collectie beval allerlei felle knalkleurtjes! Dat is weer eens wat anders dan de pasteltinten die we komende lente veel zullen gaan zien. In de collectie zitten de volgende kleuren:

China Glaze - Poolside Collection Colors
China Glaze - Poolside Collection Colors

Het lijkt erop dat de collectie alleen maar creamkleurtjes gaat bevatten, en dus helaas geen shimmer of iets anders spannends. Ik moet denk ik nog wel eventjes aan de hele felle kleuren wennen (whoah, neon!), maar ik vind het wel heel erg gaaf dat er wat spannendere kleuren in de schappen komen te staan! Nu wel hopen dat wat meer mensen zich eraan durven te wagen 😉

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. ik durf wel, maar moet eerst weer geld binnen krijgen XD

  1. Charlotte zegt:

   Je hebt nog eventjes hoor, want hij wordt pas in Februari verwacht! 😀

 2. Super leuke website heb je! China Glaze hebben altijd mooie nagellakjes. Liefs Kelly.

  1. Charlotte zegt:

   Dank je! Ik ben ook bijna altijd heel erg tevreden over m'n CG-lakjes 😀

 3. Ik krijg er accuut flashbacks van. Aantal jaren geleden had je die plastis armbandjes in neon, oorbellen, net shirtjes broeken alles.. En voor mijn gevoel is dat nog vorige zomer. Nee, voor mij niet dit jaar, brr ben blij dat ik net alles weg heb 🙂

  1. Charlotte zegt:

   Hahaha! Ik weet precies wat je bedoeld. Da's inderdaad een jaar of 5-6 geleden. Ik weet nog dat m'n armen helemaal volhingen met die die rubberen neon armbandjes en ik had zelfs neon schoenen! Dat hoeft van mij ook niet echt terug te komen. 😛
   Poolside valt gelukkig nog redelijk mee, en ik denk dat ze met de juiste combinatie nog wel wat kunnen worden. Eerst de swatches maar ff afwachten 😉

 4. jamie zegt:

  waar kan je die kopen? xd

  1. Charlotte zegt:

   China Glaze is in Nederland te koop bij de webshop Enchantra (www.konadnail.nl), en bij de Amerikaanse webshop Transdesign (www.transdesign.com). De Poolside Collection is nog niet uit, maar ik verwacht dat hij over ongeveer een maand of twee te koop zal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.