Nagellak

Nieuwe Konad Imageplates!

Wahoo! Het gaat nu eindelijk gebeuren! Al tijden hou ik de webshops in de gaten, in de hoop dat er nieuwe Konad Imageplates uitgebracht worden, en het lijkt erop dat het eindelijk zover is. Op de Officiële Koreaanse Konad-website zijn 9(!) nieuwe Imageplates verschenen. Kijk en kwijl met mij mee:

Konad Imageplate M75

Konad Imageplate M75

M75: Een paar lieve kleine bloemetjes. Schattig, maar niet heel bijzonder

Konad Imageplate M76

M76: Moet je dat strikje zien! Deze komt echt zeker weten op mijn verlanglijstje. Ook het middelste design, en het design daarboven vind ik erg gaaf.

Konad Imageplate M77

Konad Imageplate M77

M77: Diamonds are a girl’s best friend! Deze Imageplate is ontzettend girly. Al die kettinktjes! Ik ben ook heel erg blij met het strikje, want deze is tenminste niet zo groot! Ik heb ook M59, en de strik die daar op staat is zo ontzettend groot. Ik heb geen kleine nagels, maar het lukt me nooit om hem er goed op te krijgen…

Konad Imageplate M78

Konad Imageplate M78

M78: Full-nail designs! Die met die hartjes is echt ontzettend lief en schattig. Ook het dierenprintje, en het printje rechts daarvan zijn ook gaaf.

Konad Imageplate M79

Konad Imageplate M79

M79: Whooot! Nieuwe full-nail designs! Daar kan ik nooit genoeg van krijgen. De wolkjes vind ik echt geweldig, en met de stipjes kan je ook leuke dingen doen. De rest is ook wel leuk, maar niet heel bijzonder.

Konad Imageplate M80

Konad Imageplate M80

M80: French tips! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een French tip-design gebruikt heb. Ik heb wel een fauxnad waar er een paar op staan, maar het is er gewoon nog nooit van gekomen. Dat moet ik toch maar eens gaan oefenen, want deze tips zien er wel heel cool uit. Vooral de hartjes zouden erg goed bij mij passen 😉

Konad Imageplate M81

Konad Imageplate M81

M81: Nog meer full-nail designs! Op zich vind ik ze best grappig, maar ik denk dat ik ze eerst even op de nagel moet zien. Het luipaardprintje is leuk, omdat het net een beetje anders is dan andere dierenprintjes (door de strepen).

Konad Imageplate S10

Konad Imageplate S10

S10: Deze is net wat anders dan andere Imageplates, en hebben dus ook een andere letter. Ik denk dat Konad hiermee een beetje in wil spelen op de Hello Kitty-fauxnad. De beestjes zijn ontzettend schattig, en ik denk dat ik deze ook wel ga kopen. Als Konad slim is, brengen ze zelf een Hello Kitty Imageplate uit! Ik weet zeker dat deze als een trein zou gaan verkopen.

Ik ben echt ontzettend benieuwd naar de nieuwe designs! Het is nog niet bekend wanneer deze te koop zullen zijn, maar ik verwacht eigenlijk dat het niet al te lang gaat duren. Zodra ze ergens te koop zijn laat ik het jullie weten 🙂

6 Comments

 • Reply
  Zee
  15 januari 2010 at 18:57

  Whaaa superleuk! 🙂

  Vooral die laatste zijn errug cute 😉

 • Reply
  Mirjam
  15 januari 2010 at 21:27

  Op de eerste en laatste na vind ik ze echt super!!

  Vooral M77, maar dat komt door mn beroep 😉

  Thanks en ik ben benieuwd wanneer ze te koop zullen zijn..

  Mirjam

 • Reply
  Laura
  17 januari 2010 at 14:13

  Leuk! al vind ik ze niet allemaal leuk.. de m79 is mijn favorietje denk ik;)

 • Reply
  Nadia
  14 september 2010 at 17:44

  Ik heb M76, en ik vind die erg leuk, vind ze zowat allemaal leuk trouwens. Op mijn blog staan 2 creaties tot nu toe, maar er komen er zeker meer haha.

 • Reply
  Nannick
  17 november 2010 at 12:50

  😀 ik wil ze ook, zijn ze nog ergens goedkoper dan 4.95 ?

  Mail asjeblieft naar Nannick.kiwi@live.nl

  alvast bedankt!

  x

 • Reply
  sanne
  25 april 2011 at 19:55

  waar kun je ze kopen

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.