Overig

Favorieten Oktober 2010

Sinds een paar maanden laat ik jullie elke maand mijn favoriete producten van de afgelopen maand zien. Zo weten jullie precies welke producten ik goed vind en vaak gebruik. Dit zijn mijn favoriete producten van Oktober 2010:

1. The Body Shop Hemp Moisture High Balm
The Body Shop heeft een lijn speciaal voor de droge huid die gebaseerd is op hennepolie. Ik gebruik al sinds een paar jaar de Hemp Handcream (ideaal voor de winter!), maar sinds kort is er ook een balsem speciaal voor droge plekjes. Dat is fijn voor koude dagen, want hij doet het ook erg goed tegen droge nagelriemen. Ook deze balsem heeft een vast plek in mijn tas verworven!

2. MAC Oh So Fair Beauty Powder
Dit product zagen jullie al voorbij komen in mijn artikel over de lancering van de MAC Venomous Villains-collectie. Deze Beauty Powder werkt bij mijn huid ontzettend goed als blush en geeft een gezonde blos. Hoewel ik nog steeds groot fan ben van TBS Face & Cheek Powder in Berry moet ik toch zeggen dat Oh So Fair ook één van mijn favoriete blushes is.

3. Clarins Gentle Exfoliator
Ik heb geen last van heftige acné, maar ik heb wel altijd van die vervelende kleine bultjes op mijn gezicht (met name op de kin en voorhoofd). Scrubben helpt om de structuur van je huid te verbeteren, maar dat vind ik niet altijd even prettig werken. Gentle Exfoliator is een lotion die fruitzuren en andere plantenextracten bevat die hetzelfde effect op je huid hebben als een scrub, maar dan zonder korrels. Ik gebruik dit product nu twee maanden ongeveer drie keer per week en de structuur van mijn huid is aanzienlijk verbeterd. Ik heb nog wel last van kleine bultjes, maar  het huidoppervlak voelt stukken beter aan.

4. MAC Superslick Liquid Eye Liner in Desires & Devices en Defiantly Feline
Jullie konden eerder al reviews over deze eyeliners lezen (hier en hier) en toen was ik al erg tevreden. Omdat ik zoveel beauty-producten heb kom ik er niet aan toe om alles regelmatig te gebruiken, maar omdat ik afgelopen maand vrij veel bruin- en groentinten heb gedragen heb ik deze eyeliners weer helemaal herontdekt.

5. John van G Eyebrow Powder  in 05
Omdat ik hele lichte wenkbrauwen heb teken ik ze meestal bij om mijn gezicht wat meer uitdrukking te geven. De meeste wenkbrauwpoeders en -potloden zijn te donker waardoor het er al snel nep uit gaat zien. Toen ik een paar weken geleden in Hilversum was om mijn tanden te laten bleken kwam ik daar een Etos tegen met een schap met John van G-producten. Deze wenbrauwpoeder bleek een perfecte kleur voor mij te zijn en inmiddels kan ik niet meer zonder.

6. Rimmel Lash Accelerator Mascara
Deze mascara heeft speciale ingrediënten die je wimpers zouden moeten verstevigen en verlengen. Van het verlengende effect heb ik nog weinig gemerkt maar het is me wel opgevallen dat mijn wimpers sterker aanvoelen. Deze mascara geeft een mooi effect, is mild voor mij wimpers en is makkelijk in laagjes op te bouwen. Hij laat mijn wimpers misschien niet groeien maar het is hoe dan ook een prettige mascara.

7. La Roche-Posay Effaclar K
Een tijdje geleden schreef ik een review over La Roche-Posay Hydreane Legere, een crème die mij erg goed bevallen is. Bij de comments raadde één van mijn lezeressen een product uit de Effaclar-lijn aan. Na een beetje neuzen bij de apotheek kwam ik thuis met Effaclar K en ook die is erg prettig. Ik gebruik Hydreane Legere als dagcrème en breng ’s avonds Effaclar K aan. Mijn huid is ontzettend opgeknapt en heeft er in tijden niet zo goed uit gezien (uiteraard mede dankzij de Clarins Gentle Exfoliator). Ik ben fan!

Wat waren jouw favorieten van afgelopen maand?

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Aranka zegt:

  Ik ben bestwel benieuwd naar de mascara! Mooie favoriete producten heb je!

 2. Mooie spulletjes, ben benieuwd naar een mooie look met de eyeliners van MAC 🙂

  x Ilja

 3. Lauren zegt:

  Leuk 🙂 Hoeveel kost die crème voor droge plekjes van TBS?

  1. Volgens mij is hij €9,- 🙂

 4. Karolien zegt:

  Nadat ik je stukje las over La Roche-Posay ben ik me ook even gaan verdiepen in hun producten, ik gebruik nu sinds een tijdje Effaclar Duo en het heeft echt veel goeds gedaan voor m'n huid ! Ik ga binnekort ook de reinigingslotion of make-up remover halen denk ik 🙂

 5. mooie producten!

 6. Mooie spullen idd, nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.