Nagellak

Swatch: MNY – 253

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik groot fan ben van de nagellakken van MNY. Vandaag laat ik jullie een roze nagellak zien die ik vorige week kocht tijdens de kortingsactie van Etos.

Niet iedereen is dol op lakjes met een frost finish. Het nadeel van dit type lakjes is namelijk dat er een spoor van het kwastje van de nagellak achterblijft. Je moet dus heel voorzichtig lakken, anders wordt je nagellak rommelig. De afgelopen jaren heeft dit type lak flink wat populariteit verloren, vooral dankzij de introductie van nieuwe finishes zoals matte, metallic en shimmer-lakjes. Toch heb ik altijd een zwak gehouden voor deze nagellakken. Lang voordat ik de beautyblog-wereld ontdekte droeg ik voornamelijk één bepaalde roze nagellak. Het was een lichtroze frost-lak van Sally Hansen en mijn absolute favoriet. Het is dan ook de enige nagellak waarvan ik meerdere flesjes helemaal op heb gemaakt, want ik droeg niets anders! Helaas is hij nergens meer te krijgen, want hij is uit het assortiment gehaald.

Toen ik MNY 253 tegenkwam bij Etos moest ik meteen weer aan die nagellak denken. Ik was namelijk al tijden op zoek naar een lakje die op mijn favoriet van Sally Hansen leek, maar had er nooit een goede vervanger voor kunnen vinden. Deze kwam aardig in de buurt,  dus ik had weer hoop. MNY 253 bleek precies aan mijn verwachtingen te voldoen!

Frost lakjes dekken over het algemeen slecht en ook MNY 253 had drie laagjes nodig om goed dekkend te zijn. Hij lakt prettig, droogt redelijk snel en zolang je netjes lakt zal je weinig last hebben van het bekende brushstroke-probleem.

Dit type nagellak is misschien een beetje uit de tijd, maar wat mij betreft is het een nagellak die altijd kan.

MNY is te koop bij Etos en deze nagellak kost €2,49.

Related Post

16 Comments

 • Reply
  Aranka
  31 oktober 2010 at 18:12

  Mooi kleurtje! Ik ben ook erg onder de indruk van de nagellakjes van MNY

 • Reply
  Diede
  31 oktober 2010 at 18:12

  Ik heb die ook maar ik ben er niet zo blij mee, misschien nog maar een keertje op doen en kijken hoe die dan bevalt haha!

 • Reply
  Marge
  31 oktober 2010 at 18:21

  dit is ook exact de kleur die op mijn nagels nooit zal vervelen!
  toevallig heb ik net 'snow bunny 01' van de essence go snow collectie
  gelakt, deze is nog ietsje lichter dan deze.

 • Reply
  supketchup
  31 oktober 2010 at 18:22

  Mooi lakje!

 • Reply
  Lisa
  31 oktober 2010 at 18:27

  Wauw, wat een mooie roze kleur ! Bedankt voor de swatches 🙂

 • Reply
  Eline
  31 oktober 2010 at 18:34

  Erg mooie kleur!

 • Reply
  Roxanne
  31 oktober 2010 at 18:50

  Ziet er erg mooi uit, maar met dit soort kleurtjes gaat het bij mij altijd mis! (strepen inderdaad:P)

 • Reply
  Marijke
  31 oktober 2010 at 19:17

  Dit is echt een mooie kleur! Die ga ik morgen halen! 🙂

 • Reply
  PinkFairy
  31 oktober 2010 at 19:28

  Echt een hele schattige kleur 😀

 • Reply
  Debbie
  31 oktober 2010 at 19:50

  Hij is echt geweldig! (:
  Maar ja jij hebt ook prachtige nagels!
  Keep the swatches going , echt super leuke artikelen!

 • Reply
  Silva
  31 oktober 2010 at 19:51

  Meh, zelf haat ik frost, maar ik vind het wel een mooie kleur 🙂

 • Reply
  Tamarah
  31 oktober 2010 at 22:39

  wauw mooie frost finish heeft deze zeg!! misschien moet ik toch maar aan de mny nagellakjes 😉

 • Reply
  Frauke
  1 november 2010 at 07:04

  Wauw ik ben meestal nietzo into frost finishes maar dit.is.mooi!!!!<3 liefs

 • Reply
  Floor / Marjolein
  1 november 2010 at 15:31

  Wauw, mooie finish heeft dit lakje! Ik hou alleen niet zo van roze, haha.

 • Reply
  Noor
  1 november 2010 at 17:37

  Ik hou totaaal niet van frosty / parelmoerachtig maar deze is echt heel mooi!

 • Reply
  Lois
  2 november 2010 at 13:22

  ik vind deze echt mooi!
  alleen ik vind het irritant lakken, omdat je zoals je zei vaak strepen van het kwastje ziet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.