Tips Video's

Filmpje: Make-up Fixeren (Femme)

Voor de Femme-video van deze week maakte ik een video over het fixeren van je make-up.  In deze video geef ik jullie tips om je make-up beter te laten blijven zitten. Zo hoef je je make-up nooit meer bij te werken! In deze video laat ik zien hoe je onder andere foundation, oogschaduw, en oogpotlood de hele dag perfect laat blijven zitten. Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ik moet dat Essence poeder ook echt eens gaan kopen, ik hoor er zoveel fijne dingen over! Leuke tips, die met de tissue is erg vernieuwend en die kende ik nog niet! Ik vind het trouwens ook onwijs fijn dat je uitlegt waaróm iets werkt, dat mis ik bij veel bloggers/youtubers.

 2. Wat een handige tips! Het truukje met de tissue kende ik niet.
  Je hebt alles perfect uitgelegd.
  Echt super 😉
  Bij de meeste bloggers lees of zie ik dit niet.

  Happy Friday Xoxo

 3. Super handig! Jouw uitleg is altijd zo goed!

 4. Super handige tips! Jouw manier van uitleggen is altijd zo goed te volgens, echt heel fijn!

 5. Leuk filmpje! Handige tips!

 6. Dit zijn echt goeie tips, en een aantal ervan pas ik zelf ook toe. Het allerbelangrijkste bij mij blijft wel afpoederen.

 7. Hele fijne tips, dit had ik nou net nodig! Afpoederen doe ik eingelijk nooit. is dat slecht?

 8. Handige tips!

 9. Super leuke video. Alle handige tips verzameld in één video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.