Tips Video's

Filmpje: Make-up Fixeren (Femme)

Voor de Femme-video van deze week maakte ik een video over het fixeren van je make-up.  In deze video geef ik jullie tips om je make-up beter te laten blijven zitten. Zo hoef je je make-up nooit meer bij te werken! In deze video laat ik zien hoe je onder andere foundation, oogschaduw, en oogpotlood de hele dag perfect laat blijven zitten. Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Related Post

10 Comments

 • Reply
  Anneloes
  8 augustus 2014 at 06:17

  Ik moet dat Essence poeder ook echt eens gaan kopen, ik hoor er zoveel fijne dingen over! Leuke tips, die met de tissue is erg vernieuwend en die kende ik nog niet! Ik vind het trouwens ook onwijs fijn dat je uitlegt waaróm iets werkt, dat mis ik bij veel bloggers/youtubers.

 • Reply
  chucky1012
  8 augustus 2014 at 07:43

  Wat een handige tips! Het truukje met de tissue kende ik niet.
  Je hebt alles perfect uitgelegd.
  Echt super 😉
  Bij de meeste bloggers lees of zie ik dit niet.

  Happy Friday Xoxo

 • Reply
  beautydiarynl
  8 augustus 2014 at 07:56

  Super handig! Jouw uitleg is altijd zo goed!

 • Reply
  Idhuna
  8 augustus 2014 at 08:38

  Super handige tips! Jouw manier van uitleggen is altijd zo goed te volgens, echt heel fijn!

 • Reply
  Dionne
  8 augustus 2014 at 09:53

  Leuk filmpje! Handige tips!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  8 augustus 2014 at 11:32

  Dit zijn echt goeie tips, en een aantal ervan pas ik zelf ook toe. Het allerbelangrijkste bij mij blijft wel afpoederen.

 • Reply
  Manon
  8 augustus 2014 at 12:55

  Hele fijne tips, dit had ik nou net nodig! Afpoederen doe ik eingelijk nooit. is dat slecht?

 • Reply
  Marjolein
  8 augustus 2014 at 14:11

  Handige tips!

 • Reply
  Daisy
  8 augustus 2014 at 20:26

  Super leuke video. Alle handige tips verzameld in één video.

 • Reply
  Jente-Nudelipsticks
  10 augustus 2014 at 13:14

  Handige tips!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.