Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Leuk filmpje! Ik heb de film nog niet gezien, maar ik hoop daar snel verandering in te brengen 🙂

 2. Het lijkt mij een leuke/spannende film! Ik heb de boeken niet gelezen, dus ben benieuwd of ik de film goed kan blijven volgen! Ik heb ook wel eens boeken gelezen, en vervolgens de film gezien, dat ze dan echt hele dingen hebben weggelaten. Dan vraag ik me ook altijd af hoe mensen die het boek niet hebben gelezen de film uberhaupt kunnen begrijpen/volgen.

 3. De film klinkt erg leuk, maar ik heb de boeken niet gelezen. Als ik hem ooit ga kijken wil ik dus sowieso eerst de boeken gaan lezen. 🙂

 4. Ik ga het filmpje niet kijken haha want ik ga vanavond naar deze film ;D Heb wel het boek gelezen dus weet al wel hoe het verhaal gaat 🙂

 5. jaaa super leuke serie! the mortal instruments is ook erg leuk als je hier van houdt! xxx

 6. Leuk filmpje!
  Ik ben nu wel benieuwd naar de film, heb het boek nog niet gelezen dus voordat ik de film zou bekijken wil ik sowieso eerst het boek lezen:)

 7. Ik ga volgende week de film bekijken! Ben erg benieuwd xo

 8. Milou zegt:

  I’m number four is aan te raden als je dit soort boeken leuk vindt;)!

 9. Wat leuk om je eens een film review van jouw hand te zien Charlotte! Ik ben toevallig afgelopen weekend bij Divergent geweest (zonder de boeken gelezen te hebben) en ook ik vond hem absoluut de moeite waard. Spannend, niet langdradig en toch met net genoeg romantiek (ook belangrijk)! Het grappige is wel dat je me met deze video niet per se enthousiast gemaakt hebt voor de film, maar vooral voor de boeken haha! ;D Misschien dat ik me daar toch ook maar aan moet wagen!

 10. Klinkt als een leuke film, ben erg benieuwd!

 11. Leuke recensie!

 12. Ik wil heel graag naar deze film maar ik wil eerst het boek uitlezen voordat ik ga. Fijne review! Nu heb ik in ieder geval nog meer zin om er heen te gaan haha.
  Ik hou zelf ook heel erg van dit soort boeken, beetje dat dystopian genre. Ik heb zelf net de Shatter Me serie van Tahereh Mafi uitgelezen en die is echt geweldig, kan ik zeker aanraden. En verder nog The Chemical Garden trilogie van Lauren DeStefano en Matched van Ally Condie. Als je van dat soort boeken houd gaan die je zeker ook bevallen!

 13. Leuk filmpje! En ik ben het helemaal met je eens wat betreft de snelheid in de film.
  Ik heb nog wel een aantal tips voor je. The Maze Runner – James Dashner, The Testing – Joelle Charbonneau, The Selection – Kiera Cass en Shatter Me – Tahereh Mafi The Testing en Shatter Me zijn er ook in het Nederlands. Al deze boeken zijn een beetje in dezelfde sfeer als Divergent en The Hunger Games. The Maze Runner wordt dit jaar ook verfilmd overigens.

 14. Lauranne zegt:

  Ik ben al een tijdje benieuwd naar Divergent! Mijn nichtje had me er al enthousiast over gemaakt (zij heeft de boeken al gelezen) en de trailer zag er ook wel spannend uit. Maar ik wou vooral even zeggen dat je haar zo mooi zit in deze video!

 15. Albertina zegt:

  I am number four misschien

 16. Ik vond de film tof, maar het boek is echt honderd keer beter!!

 17. Wendy zegt:

  Ik heb eerst de film gezien, en die vond ik erg goed! Ik snapte het verhaal wel, maar ben met je eens hij ging behoorlijk snel.

  Op jou aanraden ga ik ik nu ook maar snel de boeken lezen! Ben daar nu toch ook wel erg nieuwschierig naar.

  Kan niet wachten tot deel 2 uit komt volgend jaar!!

 18. Lara zegt:

  De Delirium Amoris-serie is ook een aanrader! Het gaat over een meisje dat leeft in een wereld waar liefde verboden is en iedereen op z’n achttiende een behandeling hier tegen krijgt. Ligt dus ook erg in de lijn v

 19. Lara zegt:

  De Delirium Amoris-serie is ook een aanrader! Het gaat over een meisje dat leeft in een wereld waar liefde verboden is en iedereen op z’n achttiende een behandeling hier tegen krijgt. Ligt dus ook erg in de lijn van The Hunger Games en Divergent 🙂

 20. Joyce zegt:

  Ik heb alle Divergent boeken gelezen en baal enorm dat Uriah er niet in voorkomt, het gevalletje met het botermes in Edward zijn oog en toen ze hun ouders mochten zien in hun nieuwe faction. Ik ben het helemaal met je eens dat de casting goed is gedaan, behalve Eric, ik zag hem magerder met sluik zwart haar. 😉
  De boeken van Lauren Kate zijn ook heel goed! Zeker eventjes naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.