Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Wat een leuk shoplog. Die vestjes zijn echt heel mooi, en je schoenen ook.

  Ben erg benieuwd naar het haarserum, dus ga hopen dat je daar nog een review over gaat schrijven.

 2. Leuk shoplogje!
  Die groene ballerina’s zijn echt mooi.

 3. Wat een prachtige dingen heb je gekocht zeg 😀

 4. Leuke combi! Ik ben dol op dat gele vestje, de combi met dat Pieces topje lijkt me supermooi 😀 I <3 die kleur!

 5. Die pauw-oorbellen hadden ze een tijdje geleden ook bij Pieces en ze waren echt 3x goedkoper. Ik heb ze ook gehaald 😛 Je iPod-houder is trouwens zooooo schattig 😀

  1. Die ken ik, maar die waren heel anders! Ik vond deze mooier en neutraler 🙂

 6. sel zegt:

  welke kleur/nummer is de bronzer die jij hebt ? 03 ?

  1. Yep, 03 inderdaad.

 7. Die lipgloss van TBS heb ik ook, echt fijn!
  De oorbellen met de pauw zien er ook erg leuk uit!

 8. lindab zegt:

  Leuke shoplog! Vooral die groene ballerina’s vind ik erg leuk.

 9. Jenifer zegt:

  Mooie vestjes! Ze zijn prijzig, maar van goede kwaliteit, dus valt de prijs reuze mee! Ik verspil m’n geld aan sommige 20 euro vestjes van de H&M, omdat de mouwen bijv. wat uitlubberen en er kleine gaatjes naast de naden komen. Zit erover te denken om het in 1 keer goed te doen en ook zo’n vestje te kopen 🙂

  De ballerina’s zijn trouwens ook super!

 10. Joanne zegt:

  Leuk filmpje! Ik vind jouw ‘doeeg’ aan het eind altijd zo leuk 🙂

 11. Mirjam zegt:

  Leuke shoplog! Je filmpjes blijven echt leuk om naar te kijken 🙂 Wel veel dure dingen :O

 12. Wat een schattige legergroene ballerina’s!

 13. lisanne zegt:

  Leuk filmpjeee 😀

 14. Oeh leuk, een shoplog! Ik vind je vestjes erg leuk! Ik heb ook heel veel vestjes in mijn kast, omdat dat gewoon zo lekker makkelijk te combineren is! Ik ben ook totaal geen modemeisje, maar ik probeer er wel altijd goed uit te zien haha.

 15. Oeh die ballerina’s zijn leuk!

 16. gave pauwenoorbellen 😀

 17. Larissa zegt:

  Ik vind jou echt heerlijk spontaan overkomen:) Leuk filmpje!

 18. Elien zegt:

  mooi vestje (:
  x

 19. Leuke en mooie dingen heb je gekocht zeg! Ik ken dat wel met die vestjes, ik heb goedkopere die echt lelijk worden, vaal enz 🙁 M’n ma had gister toevallig twee vrij dure vestjes met flinke korting gekocht, dan is het ook weer prima te doen qua prijs!

 20. echt leuke producten heb je gehaald;d

 21. Anna zegt:

  Die Honey Bronze lip nectar van The Body Shop is supermooi, ik heb ‘m ook <3

 22. dore zegt:

  haha je hebt echt iets met het woord ‘knetter’ !
  superleuk filmpje btw <3

 23. linsie zegt:

  hai charlotte,

  Zag dat je de nieuwe olie van kerastase heb tip je kan ook paar druppeltjes bij je masker of conditioner doen geeft extra verzorging zeg maar.(wij verkopen het namelijk ook)

  gr linsie

 24. Leuke spullen heb je gekocht!
  Ik vind jou altijd zo leuk overkomen in filmpjes 🙂

 25. Leuke spulletjes heb je gekocht zeg 😀

 26. vestje staat je wel mooi! ik houd van geel <3 maar pauw zeg, volgens mij is dat niet een beetje niet goedkoop, haha. oh, nu (bij 85 euro), weet ik het zeker :P. dure smaak! maar wat je zegt over de kwaliteit klopt natuurlijk wel

 27. Oh dat groene vestje en die oorbellen zijn echt heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.