Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Leuke shoplog! Action is top en mooie nagellakjes heb je gekocht zeg. Ik heb de bb cream van catrice ook, hij is echt perfect!

 2. Haha, wat heb je een hoop huishoudelijke spullen gekocht! LEUK om te zien 🙂 Dat ding om te gebruiken voor stickers op te bergen is echt super handig. Ik ben erg benieuwd naar de foundation en poeder van Catrice!

 3. hanneke zegt:

  leuke dingentjes gekocht

 4. Wat een hoop leuke dingetjes heb je gekocht en ook huishoudelijke dingen tee leuk

 5. Leuke dingetjes die je gekocht hebt! 🙂 Ik ben benieuwd naar de foundation.

 6. Hele mooie aankopen 😀

 7. Leuke aankoopjes! Ik vind het altijd heerlijk om door die bakken met make-up te gaan en dan iets leuks te scoren.
  X Saffira

 8. Wat heb je ontzettend leuke dingen gekocht !

 9. oeh super leuke aankopen 😀

 10. De BB Cream van Catrice is ook mijn favoriet!

 11. Leuk filmpje weer en leuke aankopen. De wattenschijfjes met zo een stikrandje hebben ze ook bij de action trouwens 🙂

 12. Wat een leuke spulletjes heb je geshopt 🙂

 13. Leuke spullen, ik moet die BBcream ook maar eens proberen!

 14. Leuke aankopen zeg! Ik vind het ook zo leuk dat je zo enthousiast praat!

 15. ik hou van jouw filmpjes, je bent altijd zo lekker enthousiast!

 16. Wat een leuke shoplog. De action is inderdaad super cheap! Ik ben erg benieuwd wat je van de foundation en poeder van Catrice vindt.

 17. Mooie aankoopjes!

 18. Leuke aankoopjes weer zeg! Ik vind jouw filmpjes zo leuk om te kijken altijd, je komt zo lekker gezellig en spontaan over altijd 🙂

 19. Leuke shoplog ben ook dol op de action! Ben erg benieuwd naar de nieuwe Essence collectie. Wil je weer een keer een nagellak stash video doen? Ben er dol op!:)
  xx

 20. leuke shoplog! De huishoudelijke dingen zijn ook erg leuk x

 21. Leuke shoplog! Ik voel me bij deze zo vrij om een verzoekje te doen: heb je je parfumstash al eens laten zien? hier ben ik altijd benieuwd naar 🙂 groetjes

 22. Toffe aankopen! Ik ben ook helemaal weg van de BB van Catrice. En ik hou ook heel erg van de Dove deodorant. Die houdt het zeker geen 48u vol maar hij werkt wel echt goed en ik vind het het geld zeker waard. Op dit moment test ik de tegenhanger van Rexona.

 23. Leuke spulletjes weer 🙂 Je laat het ook zo leuk zien, met leuke uitleg enzo; erg leuk!

 24. Jawadde, da’s weer veel! Ben benieuwd naar de Catrice foundation.

 25. Leuke shoplog:)

 26. Ik vind je filmpjes altijd heerlijk relaxed 🙂

 27. Leuke shoplog! Ik heb op dit moment de Rexona versie van de Dove deodorant en die werkt prima. Beter dan gewone deodorants, maar 48h lang werkt ie bij mij niet. Het zou kunnen dat je meer bent gaan zweten omdat je nu veel sport. Sinds ik ben begonnen met fitness, twee keer per week, ben ik ook meer gaan zweten. Niet overmatig ofzo, maar gewoon meer dan eerst.

 28. Leuke shoplog! Ik zweet zelf ook veel bij m’n oksels en de deodorant die ik gebruik is ook van Dove (een roller). Ik heb zelf veel soorten deodorant geprobeerd maar deze werkt gewoon echt het best.

 29. Haha, love action! Altijd fijne producten!

 30. Beertje2604 zegt:

  Leuk filmpje!
  Is de matte highlighter van catrice(eyeshadow wide open?) misschien een dupe van MAC brule?

 31. Leuke aankopen! 🙂

 32. Leuke shoplog! In de Action kun je echt praktische spullen kopen en dat voor een prima prijsje. De BB cream van Catrice gebruik ik ook en is heel mooi!

 33. Leuke aankopen 😀

 34. Cathy zegt:

  Leuke shoplog! Die maatbekers zijn echt handig! Ik heb gisteren zelf de Essence All About Matt Fixing compact powder gekocht in de Kruidvat en gelijk gebruikt ’s avond en … het werkt! Misschien ook wat voor jou!

 35. tanya zegt:

  Leuke shoplog maar wat een vreemde reactie over die stickers.. als je goed kijkt liggen er hobbystickers in de buurt om kaarten mee te maken.. heeel veel mensen die deze hobby uitoefenen hebben hun stickers daarin hoor.. beetje kort-door-de-bocht-reactie

  1. Daar heb je gelijk in, ik had dat niet zo moeten zeggen. Deze lagen tussen de kantoorartikelen (en dus niet bij het DIY-knutsel gedeelte, dat ligt in dat filiaal in een hele andere hoek)), vandaar dat ik er helemaal niet aan gedacht had dat het daarvoor gebruikt werd.

 36. Marielle zegt:

  Leuke spullen!
  Welke kleur gebruik je van de BB cream van catrice?
  Ik ga hem misschien ook kopen. Mijn huid is iets donkerder dan die van jou maar ik heb vaak voor dat de ligtste kleur van veel poeders en foundations ook nog te donker is of juist goed.

  1. Ik heb kleur 010, is voor mij net een beetje aan de donkere kant, maar gaat nog best aardig.

 37. Tanya zegt:

  Zo jammer dat ik je nooit tegenkom ! Ik ben zo vaak in de kinkerstraat haha, ik heb een winkel dicht bij de overtoom !x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.