Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Haha, wat grappig! Ik ben precies je doelgroep met deze video, ik begin over iets meer dan een week aan de Fontys Hogeschool voor de Journalistiek. Ik herken je boek ook, McQuail’s Mass Communication Theory, toch? Ik heb hem ook liggen hier. Handige tips geef je, ik ga ze zeker onthouden!

 2. Ik hoef nog niet nar de universiteit, maar toch heel handig!

 3. Wat een handige tips! dankje!

 4. Ik ben zelf geen student maar toch handige tips!

 5. Ik ben zelf geen student maar toch handige tips!

 6. Ik ben zo blij dat ik niet studeer maar dit zijn hele handig tips voor studenten!

 7. Maaike zegt:

  Ik heb 2 jaar geleden een MBO opleiding afgerond en ga nu een HBO studie doen. Volgende week ga ik op introkamp en ik vind het zo spannend en eng allemaal! Maar het komt vast allemaal goed. Handige video!

 8. Over twee weken ga ik weer studeren, na twee keer eerder mijn BSA niet te hebben gehaald.. Ik heb het filmpje niet bekeken maar ik ken je studieverhaal wel. Weet zeker dat ik iets aan je tips ga hebben maar op dit moment ben ik er nog een beetje te ‘zenuwachtig’ voor. Kan het niet goed uitleggen! Anyways ik weet dat jij je studiegedrag ook hebt omgeturned dus ik ga er dit jaar ook helemaal voor.

 9. Hele goede tips! Ik maak nu een studieswitch na een half jaar tussenjaar en heb ook besloten van als ik dit weer niet leuk vind dat ik het gewoon afmaak en dan switch!

 10. Voor mij ligt deze periode alweer een hele tijd achter mij, maar je tips zijn zeker nuttig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.