Budget Nagellak

Swatch: Flormar – Salmon Pink (Jelly Look)

Een paar maanden geleden schreef ik al over Flormar, een vrij nieuw merk in Nederland met een winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam. Ik vertelde toen al dat ik niet zo onder de indruk was van het assortiment, maar ik loop er af en toe toch even binnen. Een tijdje geleden zijn er wat nieuwe nagellakken aan het assortiment toegevoegd en mijn oog viel op de Jelly Look-serie. Ik houd van jelly-achtige lakken! Vooral de kleur Salmon Pink vond ik er mooi uitzien, dus die nam ik mee naar huis. Ik ga ‘m laten zien!

Flormar Jelly Look Salmon Pink 1

Flormar Jelly Look Salmon Pink 2

Ik had gehoopt dat de kleur van Flormar Salmon Pink een beetje in de hoek van Barry M Peach Melba zou zitten, maar hij is iets vlakker. Ik vind de kleur van deze lak mooi, maar hij had van mij nog wel iets feller mogen zijn zodat hij iets meer pit had gehad. Nu is het gewoon een lief, zacht perzikkleurtje. Of zalmroze, als je het zou zou willen noemen. Ik zou deze zelf nog wat op willen leuken met mooie glitters, maar ik kan me voorstellen dat dit voor veel meiden gewoon een fijne basiskleur kan zijn.

Flormar Jelly Look Salmon Pink 3

Op de foto’s heb ik geen topcoat gebruikt. De glans die je ziet komt echt van de nagellak af! Deze Jelly Look-lakt heeft de typische gel-look en is daarom extra glanzend en lijkt ietwat dik op je nagel. Daarnaast blijft hij best aardig zitten! Qua houdbaarheid zijn de Barry M Gelly-lakjes nog steeds de winnaars, maar deze van Flormar houdt het een dag of 4 prima uit op je nagels. Bovendien is de substantie prettig en is ook de dekking prima. Ik heb twee laagjes gebruikt en dat was eigenlijk wel voldoende. Dat is bij zo’n lichte kleur altijd mooi meegnomen!

Het is jammer dat de andere tinten uit de Flormar Jelly Look-serie niet zo spannend zijn (althans, dat vond ik), want anders had ik er graag nog een paar aangeschaft. De lak ziet er mooi uit, hij lakt prettig en hij blijft goed zitten. Ik denk dat ik de lakken van Flormar toch maar eens wat beter in de gaten moet gaan houden.

Flormar Salmon Pink kost €3,50 en is verkrijgbaar bij de winkel van Flormar aan de Kalverstraat in Amsterdam (edit: ik hoor net in de comments van Miranda dat Flormar sinds kort ook een winkel in Enschede heeft! Dus daar kun je ook terecht voor deze lak.)

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Wat een prachtige nagellakkleur! Hij klinkt ook erg fijn in het gebruik.

 2. Ik vind dit echt een super schattige kleur en als ik van de week in de stad ben ga ik hem denk ik even halen!!

 3. Weer onwijs mooie swatches van een prachtige kleur!

 4. Wat een prachtige kleur. Flormar zit nu ook in Enschede. 😀

  1. Wat goed! Thanks, ik ga het er meteen even bijzetten, dat wist ik helemaal niet 😀

 5. Prachtige kleur, ik ben eens benieuwd of ze dit merk ook in België verkopen.

  1. Volgens mij in Antwerpen (Abdijstraat) als ik het goed op Google zie!

 6. Heel mooi kleurtje.
  Liefs, xxx

 7. Wat een prachtige kleur is dit.

 8. Oh zo’n kleurtje zou ik ook nog wel willen en wat is hij lekker jelly inderdaad 🙂

 9. Prachtig kleurtje zeg!!

 10. Ik vind hem er heel mooi uitzien!

 11. Gaaf kleurtje!

 12. Ik vind hem heel erg mooi!

 13. hij is echt pretty! ♡

 14. Wauw, schitterende kleur, ik hou echt van dit soort nagellakjes <3

 15. Wauw wat een prachtig kleurtje! Fijn dat ik het nu ook lekker in mijn woonplaats kan kopen (Enschede)!

 16. Mooi lakje, alleen echt een kleur die bij mijn bleke huidskleur absoluut niet staat haha.

 17. Wat een mooi kleurtje!

 18. Wat een mooi zacht kleurtje!

 19. Oeh heel mooi kleurtje!

 20. De kleur is prachtig!

 21. Wat een lief kleurtje!

 22. Lief kleurtje! XOXO

 23. Oeh la la! Mooie kleur!

 24. Prachtige kleur!

 25. Wauw! Mooie kleur!

 26. Ahh wat een mooi kleurtje!

 27. wat een prachtig lakje!
  dit kleurtje is echt gewoon perfect

  Liefs
  Karlien

 28. Wat een prachtig kleurtje! Fijn dat deze wel goed blijft zitten. Ik had laatst een wit mat lakje van Flormar , prachtig, maar ging er zo af 🙁

 29. Ik was van plan om naar Amsterdam te gaan, speciaal voor de Flormar omdat ik er helaas niet kon shoppen in Spanje. Nu ik deze foto’s zie, weet ik wel ZEKER dat ik ga! Oh mijn god, deze moet ik echt hebben!

 30. Mooie kleur 😉

 31. Mooi kleurtje!

 32. Wat een prachtige kleur !

 33. Oeh heel leuk kleurtje, I like!

 34. Mooie kleur! Vooral de glans is geweldig!
  Lijkt me ook erg mooi met een leuke glittertopcoat erover!!

 35. Echt een heel mooi kleurtje! Lekker fris!

 36. Ohh! Ik vind dit wel echt een heel mooi kleurtje en ben ook wel benieuwd welke kleuren er nog meer in deze lijn zitten. Gelukkig ga ik binnenkort shoppen in Amsterdam hhihih

 37. Heeey wat een mooie kleur is dit!
  En je foto’s zijn ook van supeegoede kwaliteit 🙂 ik ben jaloers! <3

  Xx julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.