Make-up

FOTD: 16 Mei 2010

FOTD - 16 Mei 2010

FOTD – 16 Mei 2010

FOTD - 16 Mei 2010 Ogen

FOTD – 16 Mei 2010 Ogen

Dit is één van mijn favoriete looks die ik vaak draag. De kleuren passen mooi bij elkaar, het is lekker opvallend en mijn oorbellen matchen perfect! Alle kleuren oogschaduw die ik op mijn ogen draag zijn trouwens afkomstig uit het The Body Shop Shimmer Cubes Palette 19 van de lente-collectie.

Gezicht
MAC Studio Sculpt Foundation in NC15 (gemengd met MAC Mixing Medium Face & Body)
MAC Studio Sculpt Concealer in NC15
The Body Shop Shimmer Waves in Blush
MAC Mineralized Skin Finish Natural in Light
Make Up Store Blush in Lust

Ogen
Urban Decay Primer Potion
The Body Shop shimmer Cubes Palette in 19
MAC Eye Kohl in Prunella
The Body Shop Eye Definer in 10: Brilliant Blue
The Body Shop Big and Curvy Mascara

Lippen
Catrice Rouge Satin Lipstick in 020: Rosalie’s Diamonds

7 Comments

 • Reply
  Prinses Prikbordje
  17 mei 2010 at 20:12

  Héél mooi! Je ogen zijn prachtig opgemaakt en dat lipstickkleurtje staat je super.

 • Reply
  Sneeuwwitje
  18 mei 2010 at 10:23

  Wauw, wat een mooie kleurencombi! En dat overloop tussen roze en groen vind ik super! Zorgt gelijk weer voor inspiratie bij mij 😉

  En even heel brutaal een tip 😛 je ziet best wel een lijn naar boven toe waar het groen op houdt. Misschien is het mooier deze nog net iets meer te blenden met de highlighter daarboven. Wellicht heb je hier expliciet voor gekozen, en zit je helemaal niet te wachten op commentaar 😉 dan moet je deze opmerking maar gewoon negeren hoor!

  • Reply
   Charlotte
   18 mei 2010 at 12:31

   Tuurlijk mag je commentaar geven! 😉 Ik heb daar inderdaad een beetje voor gekozen. Als ik dat turquoise meer zou blenden met de highlighter zou het turquoise te veel afzwakken. De volgende keer dat ik deze look draag zal ik eens kijken of ik dat beter kan doen. Thanks voor de tip! 😀

   • Reply
    Sneeuwwitje
    18 mei 2010 at 12:43

    Oke.. ja dat dacht ik al 🙂 Je kan natuurlijk ook het turquoise iets hoger laten komen, dan blijft de intensiteit op je ooglid even sterk, en heb je daarboven de ruimte om te blenden. Ik was eerst altijd bang om de kleur wat hoger aan te brengen, maar ik ben er nu achter dat het eigenlijk mooier is 😉

 • Reply
  Shirley
  18 mei 2010 at 21:11

  Shiny! Ik hou wel van glans. Ik vind de combi shine op de ogen en shine op de wangen een beetje too much, maar dat zal wel aan de foto liggen. IRL valt dat vaak heel erg mee. Ik vind het je heel mooi staan, zeker in combinatie met je oorbellen!

  • Reply
   Charlotte
   18 mei 2010 at 21:25

   Dank je 🙂 Klopt, de extra glans komt door de flits!

 • Reply
  sprinkle mediocre apk
  11 november 2011 at 22:46

  An unputdownable treatment is designer scuttlebutt. I reckon that you should compose author on this matter, it power not be a prejudice study but mostly group are not enough to talk on such topics. To the succeeding. Cheers like your FOTD: 16 Mei 2010 | Pinky Polish.

Leave a Reply