Overig

Het roer om!

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt is het de laatste tijd een beetje stiller op Pinky Polish. Ik heb altijd met superveel plezier aan Pinky Polish gewerkt, maar ik merk dat mijn enthousiasme is veranderd. In plaats van dat ik een artikel schrijf omdat ik jullie heel graag iets wil laten zien of vertellen, schrijf ik slechts iets nieuws omdat het alweer tijd is voor een nieuw artikel. Updating for the sake of updating. Maar dat is niet leuk! Mijn artikelen worden steeds een beetje saaier, steeds een beetje korter en steeds een beetje minder van mezelf. Dat hoort natuurlijk niet, want Pinky Polish is mijn project, mijn plekje op het Internet waar ik kan zeggen wat ik wil.

Ik begon bijna een jaar geleden met Pinky Polish met als doel jullie van zoveel mogelijk nagellakswatches te voorzien. In de afgelopen tijd is mijn nagellakcollectie enorm gegroeid, maar het voelt alsof ik mijzelf een beetje ben kwijtgeraakt, alsof ik in een soort sleur zit. Jammer, want de beauty-wereld is nog steeds even spannend en dynamisch en ik vind het heerlijk om over dingen te schrijven waar ik enthousiast over ben.

Ik ben nog lang niet van plan om te stoppen (daar vind ik bloggen veel te leuk voor!), maar ik ga het wel over een andere boeg gooien.

Hoe ik Pinky Polish vanaf nu vorm ga geven weet ik nog niet exact, maar het zal ik elk geval helemaal van mij zijn. Lekker over de dingen schrijven waarover ik wil schrijven en heerlijk mijn eigen dingen doen.

Pinky Polish gaat gewoon door, maar misschien met andere accenten en minder updates. Ik begrijp dat jullie dat misschien minder leuk vinden om te lezen, maar een enthousiast geschreven artikel is natuurlijk stukken leuker om te lezen dan een stukje dat ik routinematig uit mijn mouw heb geschud. Ik weet dat veel van jullie mijn site trouw bezoeken, sommigen zelfs al sinds het prille begin. Dat vind ik echt fantastisch, en ik zal jullie heus niet zomaar in de steek laten!

Hopelijk snappen jullie het…

Liefs, Charlotte

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Sanne zegt:

  Ik snap het wel hoor!

  Al jij plezier hebt in schrijven, hebben wij plezier in lezen.

  Ga zo door!

 2. Knap van je om zon besluit te nemen!

 3. Lucy zegt:

  Je moet doen waar jij gelukkig van word meid!

  Ik blijf je site zowieso volgen want ik vind jou artikels altijd super leuk!

 4. hoi. ik volg je site al heel lang maar ik laat eigenlijk nooit een comment achter. ik sta helemaal achter je besluit je moet doen wat je leuk vindt en je prettig bij voelt. jou site blijf ik toch wel volgen.

  x vera

 5. Laura zegt:

  Ik ben ook iemand die vanaf het begin jou volgt! Ook juist omdat je zo leuk en down to earth schrijft. Ik hoop dat je snel je inspiratie terug kan vinden voor de site,, misschien eerst even een lekkere zomerbreak? en dan met volle moed er weer tegenaan!

  Charlotte, ik blijf je volgen, en als ik iets kan betekenen, moet je het maar aangeven!

  x

 6. doe gewoon waar je zelf het meeste plezier in hebt! dan hebben wij ook de meeste plezier om steeds terug te komen en je artikelen te lezen, waar het dan ook over gaat!

 7. Ik snap je helemaal, je moet het inderdaad leuk voor jezelf houden, dat is de enige manier om het vol te houden om regelmatig te updaten 🙂

 8. Zoals iedereen hier al zegt: het moet natuurlijk wel leuk blijven! Ik blijf je gewoon volgen op Bloglovin en zie wel weer wanneer er weer een update is! 🙂

 9. Charlotte Bxl zegt:

  De boog kan niet altijd gespannen staan! Wanneer je terug meer inspiratie en zin hebt om artikeltjes te schrijven zullen we het wel zien. Doe gewoon op je eigen tempo wat je wil wanneer je wil 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.