Lifestyle

Ik en mijn iPad – De eerste dag

Ja hoor, echt weer iets voor mij: in het weekeinde heb ik spontaan besloten een iPad te kopen. Ik dacht ‘m eerst niet te willen, maar na het uittesten in de winkel was ik verkocht. Mijn vriend was zo verstandig te voorkomen dat ik ‘m meteen mee wilde nemen, dus ik beloofde hem er even over na te denken. Even. Heel even. Waar zou ik over na moeten denken? Come on, het is Apple! Of ik er wat aan zou hebben? That thing has ‘Charlotte’ written all over it! En de prijs? Ach, op Euroshopper pizza’s kan ik vast wel een tijdje leven.

Ik had mijn zinnen gezet op een 16GB Wifi-model, en ik wilde ‘m natuurlijk meteen hebben. Resultaat: ik hing op maandagochtend om negen uur aan de telefoon met MacHouse om te vragen of ze ‘m nog hadden. “Helaas, die is al uitverkocht.” kreeg ik te horen. Shit. “En de 32GB?” vroeg ik hoopvol. “Helaas, die hebben we ook niet meer.” Shit.

De moed begon mij in de schoenen te zinken en ik begon alvast noodscenario’s uit te stippelen. Als iCentre Amsterdam ‘m ook niet had was ik gedwongen een OV-tocht af te leggen naar Media Markt Bijlmer Arena. Als Media Markt hem niet had, moest ik naar Amstelveen. En wat als Amstelveen ‘m ook niet had? Utrecht?  Ugh, liever niet. iCentre moest hem gewoon hebben.

Met een kloppend hart zie ik de minuten voorbij tikken op de klok. Het is pas vijf over negen, en iCentre gaat pas om 10 uur open. Na vijfentwintig zenuwachtige minuten gris ik mijn spullen bij elkaar en ren ik naar de tramhalte. Na een tramritje van een half uur sta ik klokslag tien uur voor iCentre. Zouden ze ‘m nog hebben? Ben ik te laat? Ik loop meteen naar de kassa en vraag of ze ‘m hebben. “Ja hoor, die hebben we nog.” YES! YES! YES! ZE HEBBEN HEM!

Even later loop ik naar buiten met een tasje gevuld met een prachtige iPad 16GB Wifi en een knalroze hoesje. Helemaal ik.

Check m’n achtergrond met roze cupcakes met “Charlotte” glazuur. Te cute! Bron

Uiteraard heb ik vandaag de hele dag doorgebracht met m’n nieuwe gadget. Is hij echt zo gaaf als ik had gedacht? Of is het een snelle hype en verdwijnt hij snel in de kast? De tijd zal het leren. De komende tijd houd ik jullie op de hoogte van mijn bevindingen!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Hij is zo gaaf! Zou er ook wel een willen maarja dat zit er niet in. Het is alleen met wifi? of kun je er ook gewoon internet op aansluiten?

 2. WOW dat ziet er mooi uit.

  Ik ben een leek hoor dus ff een vraagje wat kan je er allemaal mee?

  Is het echt een laptop zeg maar?

 3. Wauw! Ben benieuwd hoe je hem vindt 🙂

 4. gaaf zeg! mijn vader heeft er ook eentje en het ding is echt super handig!

 5. Sariitha zegt:

  Ik wil em ook kei graag, maar hoeveel kost ie ongeveer?

  1. De versie die ik heb (16GB Wifi) is de goedkoopste en kost €499,-

   1. Mariola zegt:

    Ah, oud bericht zie ik, het is vandaag de 26ste….

 6. Wow, ziet er echt super uit! Maar zelf zou ik dan liever voor een nieuwe camera ofzoiets gaan 🙂

 7. Grieke zegt:

  Mooi ding! Maar opzich lijkt het me niet zo handig. Ik zou eerder voor een nieuwe laptop gaan. 😉

 8. annika zegt:

  wow, dat ziet er echt superleuk uit! Ik heb al de ipod touch dus vind het niet echt nodig. En heb 2 weken geleden m’n geld uit gegeven aan ’n blackberry 😳

  leuke site heb je trouwens!
  x

 9. Wat grappig om te zien dat een “normaal” iemand dit heeft haha
  Ik dacht dit is echt iets wat alleen van die zakenmannetjes kopen 😛

  T lijkt mij wel super tof maa rik heb daar echt niet het geld voor over!

 10. Martine zegt:

  Echt super gaaf dat je een Ipad hebt!;)
  Vroeg me trouwens af waar je dat plaatje vandaan hebt met je naam erop!
  Of heb je die cakejes zelf gemaakt?^^

  liefs,

 11. Charlotte zegt:

  Die achtergrond heb ik nu op al mijn elektronica (mobiel, ipod touch, computer) hahaha hij blijft gewoon geweldig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.