Overig

Project 10 Pan

Kennen jullie het Project 10 Pan al? Dit project houdt in dat je 10 producten uit je stash kiest en dat je pas nieuwe beautyaankopen mag doen nadat je deze tien producten op heb gemaakt. Ik ken dit idee al een tijdje, maar ik heb er nooit aan meegedaan. Linda van Beautytreat besloot deze actie nieuw leven in te blazen en riep zoveel mogelijk meiden op om met haar het 10 Pan Project mee te doen.

Ik was eerst niet van plan zelf mee te gaan doen, maar na mijn enigzins impulsieve aankoop van gisteren lijkt dit me de ultieme gelegenheid om mij bij deze 10-panners aan te sluiten. Mijn stash is immers groot genoeg om mij voor de rest van mijn leven te voorzien van met name douchegel, handcrème en bodylotions/-butters. Ik kan dus wel even een shop-break gebruiken.

Ik heb 10 producten uit mijn stash gekozen die ik snel op wil maken. Sommige producten zijn al op de helft of bijna leeg, maar er zitten ook nog een aantal dingen tussen die bijna ongebruikt zijn.

Project 10 Pan
Project 10 Pan

1. The Body Shop Shea Shower Cream

Dit is een hele fijne neutrale douchegel. Ik heb deze dubbel, omdat ik een keer tijdens de sale een Shea-pakket met full-size producten voor een belachelijke lage prijs kon kopen. Ik vond deze lijn zo lekker dat ik er meteen twee mee heb genomen. Vandaar dat ik een overschot aan TBS Shea-producten heb. Verder heb ik ook veel te veel douchegel, dus hij moet nodig op.

2. The Body Shop Shea Body Scrub

Zelfde verhaal als bij de Shower Cream. Dit is echt een hele fijne suikerscrub die een heerlijk olie-laagje op je huid achterlaat. Deze is bijna op. Ik denk dat ik er nog een keer of 3-4 mee zal kunnen scrubben.

3. The Body Shop Shea Body Lotion

Ook een product uit het Shea-pakket. Deze bodylotion doet zijn werk goed. Hij trekt snel in, hydrateert goed en ruikt niet te sterk, zodat ik ‘m makkelijk kan combineren met een parfum. Zoals ik eerder al aangaf heb ik veel te veel bodycrèmes, dus deze moet gewoon op.

4. Rituals Silk Route Ultra Soothing Foot Balm

Ik heb enorm droge voeten en heb allerlei crèmes om dat te verminderen.  Helaas smeer ik niet zo braaf en staan de crèmes ongebruikt in de kast. Dit is de eerste die ik op wil maken en daarna heb ik er weer eentje klaar staan voor de volgende 10 Pan.

5. Lipsmacker Strawberry

Ook een geval van veel te veel lippenbalsems. Ik kom erin om, dus ik ga maar eens beginnen met het opmaken van lipproducten.

6. The Body Shop Sparkle Lipgloss

Deze komt nog uit de kerst-collectie van afgelopen jaar. Volgens mij is dit één van de oudste lipglosjes die ik heb, dus wordt het tijd om deze eindelijk op te maken.

7. Lancôme Hypnôse Drama Mascara

Hmm, ik ben benieuwd of ik het ga volhouden om deze tot het laatste beetje te gebruiken. Ik heb deze al eens gereviewed en ik was er niet al te enthousiast over, maar ik heb er wel vrij veel voor betaald, dus ik ga ‘m gewoon gebruiken.

8. Vaseline Hand en Nail Handcrème

Fijne handcreme die ik altijd in mijn tas heb zitten. Mijn vriend kwam afgelopen weekeinde met een Rituals Hand-pakket aan (lief hè?), en daar zaten maar liefst twee handcremes in, dus ik moet even doorsmeren.

9. The Body Shop Mandarin Orchid EDT

Dit luchtje is een LE van vorig jaar. Omdat het een echt zomerluchtje is ga ik proberen ‘m deze zomer op te maken.

10. Dove Hair Minimising Deodorant

Dat is ook zo’n product waar ik veel te veel van heb. Ik gebruik nu liever de nieuwe TBS-deo’s, dus deze ga ik even snel opmaken.

Hihi, heel veel spullen van TBS! Ach, ook wel logisch, want het is mijn favoriete beauty-winkel en de producten zijn fijn. Ik denk dat dit me wel gaat lukken! Over de mascara heb ik mijn twijfels, maar ik ga het gewoon proberen. Mocht ik ‘m echt helemaal troep vinden gooi ik hem gewoon weg!

Gaan jullie ook meedoen met het 10 Pan Project? Je kan je aanmelden via de site van Linda (meer informatie vind je hier en hier) of je kan natuurlijk natuurlijk ook gewoon voor jezelf meedoen.

Laat me weten hoe het julie vergaat bij de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. ben benieuwd hoe het je af gaat. 😛

  2. Ik heb ook al van alles verzameld om mee te doen hihi ben benieuwd!

  3. Heeeeel veel succes haha 🙂

  4. Ik ga ook meedoen! Ik heb te veel producten waarvan ik de pan al zie, maar die ik nooit meer gebruik.

  5. Ik ga dit zelf ook maar eens doen denk ik, ik heb zoveel makeup liggen die ik eerst moet opmaken voordat ik nog meer en meer ga kopen 🙂

  6. Ik kan me voorstellen dat je eraan mee doet. Voor je het weet kom je om van de producten ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.