Video's

Video: Unboxing Pakketjes (OPI, Rimmel, Etos, The Body Shop en meer!)

Ik heb een paar pakketjes binnengekregen en het leek me leuk om ze samen met jullie uit te pakken. Er zaten prachtige producten tussen! Zit er iets bij waar je extra benieuwd naar bent en waarvan je een review zou willen zien? Laat het weten bij de comments!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Wauw al die Therme producten! Ben ik erg benieuwd naar!

 2. Wauw, wat een leuke pakketjes! <3

 3. Dat zijn mooie kleuren nagellakjes.
  De huidvezorgingsproducten lijken me fijn.

 4. Wat een leuke pakketjes! Super leuke video!

 5. Wat heerlijk om jouw glimlach en blijdschap te zien toen je het pakketje van OPI opende. Het lijken mij prachtige lakjes. Ik zou het heel leuk vinden als je ons wat swatches en/of een review laat zien.

 6. Linda zegt:

  Wat een leuke video en wat een leuke pakketjes. Veel plezier met uit proberen en met het swatchen 🙂 ik ben benieuwd naar de reviews.

 7. Leuk dat het een ECHTE unboxing is! 🙂 Spannend ook dat het allemaal een verrassing is. Je reactie bij het ontdekken van de nieuwe OPI collectie was echt super, haha, zo gelukkig!

 8. wat een boel pakjes heb je gekregen / gehaald zeg. de collectie van opi is nu al prachtig om te zien. ik ga het in de gaten houden op je blog voor een review (dat hoop ik wel en zo te horen komt die er wel) liefs soraya
  p.s. je hebt een fijne stem om naar te luisteren, sommige houden mij niet vast in hun verhaal en jij wel, wou ik toch even een keertje gezegd hebben.

 9. Superleuke video. Ik vind unboxing video’s altijd erg leuk om te zien. Ik ben benieuwd naar alle reviews 🙂 x

 10. Ik krijg echt een hele vervelende banner hier op je pagina. Zou fijn zijn als die verdwijnt, want het wordt zo echt een beetje lastig je blogs te lezen.

  1. Welke is het? Dan ga ik kijken of ik er iets aan kan doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.