Nagellak

H&M Swatches Deel 4: U Must Have This & Blue My Mind

Ik realiseerde me opeens dat jullie nog het laatste deel van de swatches van mijn H&M-haul tegoed hadden. Kijk hier voor deel 1, deel 2 en deel 3.

H&M - U Must Have This
H&M - U Must Have This

U Must Have This
Het is al weer eventjes geleden dat ik deze nagellakjes geswatched heb, dus ik weet ook niet zo heel goed meer wat ik er nou van vond. Ik weet nog wel dat ik deze heel netjes had aangebracht, en hem er weer had afgehaald zonder er een foto van te maken! Tjah, dat krijg je als je veel swatches achter elkaar maakt. Wat ik wel vervelend vond, en dat is vrij typisch van blauwe lakjes, is dat toen ik ‘m verwijderde mijn nagelriemen helemaal blauw werden! Het was gelukkig snel weer voorbij. Kijk daar wel mee uit en gebruik altijd een basecoat, want hij zal anders je nagels ook verkleuren.

Dit zijn 2 laagjes. Zowel de formule en het kwastje is prima. Deze is overigens een stuk blauwer en feller dan Bella’s Choice.

H&M - Blue My Mind
H&M - Blue My Mind

Blue My Mind
Wow, da’s blauw! Echt kobaltblauw! Ook voor deze geldt dat je moet zorgen voor een basecoat en oppassen voor je nagelriemen. Er valt verder niets op deze lak aan te merken, want ook deze was na 2 laagjes prima dekkend.

De H&M nagellakjes zijn te koop bij grotere filialen van H&M waar cosmetica verkocht wordt. Ik kocht deze lakjes bij de H&M Divided-winkel aan het Leidseplein voor €3,95 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Hoi!
    Die Blue My Mind is idd enorm mooi! Ik had hem al gezien op de website, toen (helaas) niet besteld, nog contact gehad met de klantenservice, die zeiden dat er nog 2 of 3 waren maar dat die niet op internet stonden, ik meteen gebeld.. Toch nog uitverkocht 🙁 maar gisteren hing ie ook bij ons in de winkel aan het rekje en ik vind hem zo cool! Ook heb ik de koraalkleurige en mintgroene meegenomen. Iedereen is zo fan van de Sold Out Forever van Catrice.. Echt, de mintgroene van H&M is 1000x mooier! Miss ook een tip voor jou? 😉

    1. Charlotte zegt:

      Waarschijnlijk heb ik ‘m al, maar hoe heet hij? Ik heb namelijk echt bijna alle interessante kleuren meegenomen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.