Nagellak

Swatch: Catrice – I Sea You

Catrice - I Sea You

Catrice - I Sea You

Inmiddels heb ik mijn zoektocht naar Sold Out Forever gestaakt, maar toen ik weer eens Kruidvat inliep in de hoop die tegen te komen, zag ik I Sea You staan. Ik dacht heel even dat ik ‘m had gevonden, maar zag toen dat hij veel donkerder was (tjah, dat krijg je zonder bril). Ik vond de kleur alsnog heel erg mooi, dus die nam ik mee.

I Sea You heeft precies zoals ik hoopte dat OPI Jade Is The New Black zou zijn. Hij is een tikkeltje lichter en een piepklein beetje meer turquoise dan JITNB. Hij dekt netjes (dit zijn twee laagjes), lakt netjes en droogt lekker snel. Mocht je twijfelen tussen OPI JITNBB en I Sea You, ga dan voor I Sea You. De kleur vind ik mooier, hij lakt netter en hij is stukken goedkoper!

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost €2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

Related Post

6 Comments

 • Reply
  Marlou
  7 mei 2010 at 11:33

  Echt hele mooie kleur

  x

 • Reply
  Anoniem
  7 mei 2010 at 12:13

  Ik heb hem ook, alleen nog niet echt opgehad.
  Alleen ff snel geswatched 🙂
  en het is echt een hele mooie kleur !

 • Reply
  Milou (Cherize)
  7 mei 2010 at 12:56

  Dit vind ik zo’n mooie kleur 😀

 • Reply
  Aranka
  7 mei 2010 at 20:23

  Bij mij ziet hij er heeel anders uit in het potje en de lak meer groen.. :S

 • Reply
  Eva!
  7 mei 2010 at 21:31

  Heel nice! ik heb hem ook!

 • Reply
  Priscilla
  8 juni 2010 at 11:12

  Wauw! hiervoor moet ik eventjes langs het kruidvat denk ik.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.