Overig

Volvo en… nagellak?

Volvo S60 met nagellak
Volvo S60 met nagellak

Ik zat eventjes te surfen en toen kwam ik zo’n grappig bericht tegen. Automerk Volvo gaat een serie auto’s uitbrengen waarbij je een matchende kleur nagellak kan kopen. Het gaat om het model S60 en je kan kiezen uit 3 kleuren, namelijk Cosmic White, Ember Black en Vibrant Copper. De nagellak zal alleen verkrijgbaar zijn bij Volvo-dealers.

Ik vind het een beetje een maffe actie, want ik zou eigenlijk nooit een auto kopen om te kunnen matchen met m’n nagels. Waarschijnlijk probeert Volvo hiermee dames te verleiden tot aanschaf van een auto. Ik vind de kleuren alleen niet heel bijzonder of vrouwelijk. Ze hadden beter wat meer aansprekende kleuren kunnen kiezen zoals rood, blauw of toch roze.

Ik moest wel lachen om dit berichtje, want ik heb lange tijd alleen een bepaalde roze nagellak gedragen. Toen zei ik altijd dat als ik een auto zou kopen, ik met het flesje nagellak naar de dealer zou gaan en zou vragen om ‘m in die specifieke kleur te spuiten. Beetje overdreven natuurlijk, maar een roze Mini Cooper zie ik trouwens wel zitten 😉 Eerst maar even beginnen met rijlessen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. haha, dat is best wel grappig nieuws, maar ik zou geen auto kopen ‘omdat hij zo goed bij mijn nagellak past’, eerder andersom. 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.