Nagellak

Swatch: Nails Inc. Graffiti (Camden Lock/Old Street + Hoxton Street)

Ik weet niet hoe merken het voor elkaar krijgen, maar ze blijven maar weer wat nieuws verzinnen! Ik dacht even dat we alle soorten glitterlakken wel hadden gezien, maar Nails Inc. is met een nieuwe variant op de proppen gekomen. De Graffiti-serie bestaat uit een aantal bijzondere glitterlakken die het effect van graffiti nabootsen! Heel gaaf om te zien, kijken jullie mee?

Ik ben tegenwoordig echt onder de indruk van Nails Inc.! Het is een merk dat telkens weer met iets nieuws weet te komen, nog ver voordat andere merken het doen. Het bijzondere lakje Topping Lane uit de Sprinkles-collectie is daar een voorbeeld van, maar ook deze lakken zijn echt vernieuwend. Ik kocht de Nails Inc. Graffiti-lakjes toen ik afgelopen November in Londen was bij Harvey Nichols, maar ik weet nu dat ze ook naar Nederland gaan komen! Nails Inc. is in Nederland verkrijgbaar bij Sephora. Ik weet niet precies wanneer ze in de winkels zullen liggen, maar ik verwacht dat het niet al te lang meer zal duren.

De meest opvallende lak uit de Graffiti-serie is Camden Lock. Overigens schijnt deze lak opeens van naam veranderd te zijn en heet hij soms Old Street. Ach, ongeacht de naam is en blijft het een bijzondere lak met verschillende soorten glitters die samen een verrassend effect geven.

Meestal swatch ik glitterlakken over een zwarte nagellak, maar op de promofoto’s van deze collectie was Camden Lock over een witte lak aangebracht. Ik vond dat effect zo leuk dat ik ‘m over OPI Alpine Snow gebruikte. Wat een gaaf effect geeft deze nagellak! Echte graffiti zou ik het niet noemen, maar de combinatie van de verschillende vormen en kleuren glitters is erg leuk.

De tweede lak die ik heb is Hoxton Street, een roze graffiti-lak. Deze is wat minder druk van kleur, maar bevat net als de andere verschillende kleuren en vormen glitters.

Met Hoxton Street moet ik nog wat meer experimenteren. Ik heb ‘m voor deze foto’s over een zwarte lak aangebracht (Nails Inc. Black Taxi), maar ik ben er nog niet zo weg van. Wel denk ik dat hij over de juiste kleur nagellak geweldig kan staan. Misschien moet ik ‘m een keertje met een donkerroze lak proberen?

Wat mij betreft is Camden Lock/Old Street de ster van de collectie en komt die lak het dichtste in de buurt van een graffiti-effect. Hoxton Street kan leuk zijn, maar daar moet je wel de juiste basiskleur voor gebruiken. Ik ga daar nog wat meer mee spelen! De lakken zullen dit voorjaar verkrijgbaar zijn bij Sephora, maar tot die tijd kun je wel vast terecht bij FeelUnique.com. Daar koop je de lakken voor €14,30 per stuk en hoef je geen verzendkosten te betalen.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Die roze lak vind ik mooi! Ze zijn wel wat prijzig, maar als je wat bijzonders zoekt lukt dat bij dit merk zeker.

 2. Wat zijn het leuke lakjes!! Echt zo leuk!

 3. prachtig met die zwarte basis!

 4. Heel gaaf! En met die zwarte basis vind ik het wel zeer mooi staan 🙂

 5. Oh wauw, wat een prachtige lakken!

 6. woow..geweldig effect

 7. Waauw mooi zeg, prachtig.

 8. De tweede is echt prachtig!
  Leuke review 🙂

 9. Wauw, wat een prachtige lakken!

 10. Wendy (B) zegt:

  Ik heb eens gepiept naar het lakje Topping Lane uit de Sprinkles-collectie en die vind ik leuker.

 11. Wat een gave glitters!

 12. Die zijn alletwee wel heel leuk. Doen me ook niet echt aan grafitti denken, eerder aan carnaval op een of andere manier, vooral het bovenste lakje met die witte lak eronder.

 13. oeh nice 😀 een feestje op je nagels XD

 14. WOW deze lakjes zijn echt heel erg tof!!

 15. Wow wat veel glitter, heerlijk! 🙂

 16. wat een geweldige lakjes, vooral de laatste wil ik echt hebben :d

 17. Wat onwijs leuk!

 18. Tessa zegt:

  Ik vind de tweede heel mooi over die zwarte lak, dat zou ik zeker dragen. De eerste doet mij denken aan Carnaval haha!

 19. Oh ontzettend gaaf weer! Ik krijg nooit genoeg van glitternagels. De tweede combi vind ik het mooist.

 20. vind ze allebei erg tof! Naise al die glitters!

 21. Onwijs gave lakjes!

 22. Oh waauw, ik vind het heel mooi!

 23. Ik vind de tweede combi erg tof!

 24. Hoxton street vind ik erg gaaf, maar ik zou idd een andere basiskleur kiezen.

 25. Jolien zegt:

  Deze zijn zo leuk!!

 26. Ze zien er super gaaf uit!!!

 27. Ziet er heel leuk uit 😀 x

 28. Daisy zegt:

  Super gave lakjes! ps: Wanneer komen die lakjes van Ciate van die kalender 😛 ?

 29. renoeka zegt:

  Die eerste doet me eerder denken aan een party dan graffiti. Maar die is echt gaaf. Want! De tweede zou ik ook over een lichtere kleur aanbrengen. Over een donkere kleur zie je de glitters niet zo heel erg goed.

 30. Ze doen me erg denken aan een lakje van Deborah Lipmann die ik ook onwijs mooi vind! Kan even niet op de naam komen, maar die kocht ik toen niet omdat ik ‘m te duur vond (€20,-)… Dit ziet eruit als een beter alternatief! Ik wacht even de Sephora af, maar dan is ‘ie zeker van mij.

 31. Oh my, wat een leukerds!!
  Echt een feestje op je nagels, super leuk!
  Even Ebay afspeuren naar een goeie deal 😉

 32. Tessa zegt:

  In groningen zijn de lakjes al bij sephora te koop!

 33. Waauww ik vind ze echt prachtig!! 😀

 34. Nienke zegt:

  Ik vind het over dat zwarte juist mooi!

 35. Hoxton Street vind ik net wel erg mooi over zwart! Hij lijkt me ook wel mooi over een donkerpaars lakje, of een eggplant kleur.

 36. Hele mooie lakjes, vooral die eerste!

 37. Supermooie lakjes! Hoxton Street geeft mij een beetje een galaxy feeling !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.