Video's

VIDEO: Now testing & update!

Oef, het is even stil geweest op mijn blog en YouTube-kanaal. Tja, sometimes life just gets in the way… Maar ik ben er weer! En ik laat jullie meteen zien welke producten ik aan het uitproberen ben en je dus binnenkort op mijn blog kunt verwachten. Oh, en nog een héle grote verrassing op het einde. Kom dus komend weekeinde zeker even terug om daar meer over te zien!

Genoemde producten:

 • MUA Deluxe Velvet Lip Lacquers
 • Paula’s Choice Calm Redness Relief skincare
 • Olaz Regenerist Zichtbaar Regenererend Serum
 • Olaz Regenerist 3-zone Super Serum
 • Olaz Total Effects Gladmakend Serum
 • OPI Soft Shades Pastels 2016

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

7 Comments

 • Reply
  femketje
  16 maart 2016 at 21:35

  ik kan nu al niet wachten op je volgende video 😀

 • Reply
  chucky1012
  17 maart 2016 at 05:59

  Ben zo benieuwd naar je volgende video 😉

 • Reply
  Tamara
  17 maart 2016 at 09:46

  De Mua liplaquers vielen mij een beetje tegen, ik ben benieuwd wat jij ervan vind.

 • Reply
  Judith
  17 maart 2016 at 23:44

  Neeeeeeeee!!!!!! Heb ik juist, dankzij jou, een heel fijn serum gevonden. Gaat hij uit het assortiment. Baal!

 • Reply
  Sofie
  18 maart 2016 at 14:33

  Gisteren was ik toevallig in de Etos en had ik er twee meegenomen vanwege de 50% korting. Vanmorgen deze video gekeken en ik heb er net nog maar twee gekocht. Één nu in gebruik en drie als back-up. Onwijs jammer dat die eruit gaat, over een tijdje toch gaan zoeken naar iets nieuws.

 • Reply
  aboutsbstyle
  21 maart 2016 at 17:26

  ik wacht met spanning af, ik ben vooral benieuwd naar de lipsticks en de paula’s choiche lijn. liefs soraya

 • Reply
  Mimi
  25 maart 2016 at 07:26

  Wat iemand al schrijft, de serums zijn nog bij de Etos te koop met een 50% sticker.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.