Overig

Ja ja, het is weer zover!

Jullie hebben het waarschijnlijk al gezien, want Pinky Polish heeft sinds vandaag weer een nieuwe layout! Ik speel nogal graag met de instellingen en kleuren en hou van afwisseling. Ik was de vorige layout zat geworden, en omdat ik toch wat dingen wilde veranderen besloot ik de hele boel meteen om te gooien!
Niet alleen het uiterlijk van Pinky Polish is veranderd, maar ik ben ook bezig wat functies toe te voegen.
Je kan nu als je een comment achterlaat kiezen uit een lijstje met smileys. Als je erop klikt wordt hij meteen in je comment geplakt! De smileys die uiteindelijk in je comment komen te staan zijn trouwens wel anders dan die je ziet in het lijstje, maar daar moet ik nog even mee gaan puzzelen.

Ook ga ik zorgen dat mijn site sneller laadt. Ik probeer steeds kleinere foto’s te plaatsen, maar hij blijft erg traag. Volgens Google is mijn site één van de traagste sites op het web! Niet goed dus. Ik denk dat ik aan meer updates zo’n “Lees meer” link ga plakken, zodat de site minder afbeeldingen hoeft te laden en je op die manier toch het hele artikel kan lezen.

Ik ben van plan om over wat afwisselendere dingen te gaan schrijven, dus ik ga wat categorieën toevoegen en verwijderen. De artikelen blijven gewoon bestaan!

De komende paar uur ga ik nog wat meer spelen en rommelen, dus de site kan er af en toe een beetje vreemd uitzien. Hebben jullie nog op of aanmerkingen? Ik hoor het graag!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Cynthia zegt:

  nee, dit is echt super moooi!

 2. ziet er super uit!

 3. Love zegt:

  Ik reageer eigenlijk nooit, maar ik kom wel iedere dag eventjes op je site kijken 🙂 Ik vind het altijd erg leuk om swatches te bekijken van nagellak of Konad-creaties ter inspiratie. Of reviews zijn ook fijn 🙂 Ik merk trouwens niks van dat je site langzaam is met laden. Keep up the great work!

 4. ik vind je layout leuk! en ik heb verder vrijwel nooit problemen met het laden van je website, als dat wel het geval is heb ik het met meerdere…

 5. erg leuke layout! 😀 echt super mooi! 😉

 6. Esmaralda zegt:

  Nieuwe layout is leuk ^^ en ik vind het leuk dat je afwisselend artikelen schrijft! Dus niet alleen maar nagellak swatches achter mekaar! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.