Make-up

Look: MAC Athma Eyeshadow Quad en MNY 301

Zoals beloofd laat ik jullie vandaag de look zien die ik maakte met het MAC Athma Eyeshadow Quad uit de Mickey Contractor-collectie. Ook gebruikte ik één van mijn blushes van MNY.

Zoals altijd gebruikte ik eerst een oogschaduwbasis, in dit geval Urban Decay Primer Potion. Vervolgens bracht ik Jaan aan over het gehele bewegende ooglid. In de arcadeboog gebruikte ik Folie. Om die aan te brengen gebruikte ik de Hema Blending Brush zodat ik ‘m mooi uit kon vagen. Vervolgens bracht ik onder het wenkbrauwbot MAC Shroom (niet uit het palette) aan als highlighter. Om de look iets intenser te maken bracht ik een klein beetje Vivah aan in de buitenste ooghoek. Langs de onderste wimperrand bracht ik MAC Kohl Power Pencil in Feline aan die ik vervolgens uitvaagde met een Pencil Brush en een beetje MAC Carbon. Om de look af te maken gebruikte ik The Body Shop Liquid Eyeliner in 02 en Bourjours Volume Glamour Mascara.

Op mijn wangen gebruikte ik MNY Blush 301 en op mijn lippen zit een laagje Catrice Colour Show Oh, So Chic.

Natuurlijk heb ik ook een full face-foto voor jullie:

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. pfbeauty zegt:

  Erg mooi! Staat je goed 😀

 2. Je hebt zo'n leuk hoofd! Ik wil vaker fullface foto's! (:
  En mooie make-up natuurlijk, hihi.

 3. fleursbeautytips zegt:

  Mooie dagelijkse look!

 4. Het staat je zo leuk! Ik vind het ook zo leuk dat je lacht op de foto 😉

 5. Marieke zegt:

  Wauw, na die tegenvallende swatches is dit wel een mooie verassing 🙂 Ik had niet gedacht dat je er zo'n mooie look mee zou kunnen maken.

 6. Mooie neutrale look 🙂

 7. het is mooier dan ik verwacht had!

 8. Mooie look!

 9. Staat je goed meid, net als dat shirtje dat je aan hebt : )
  Heb je je haar weer geverfd? Of lijkt dat alleen zo ? (a)

  1. Thanks! Yep, ik heb een paar weken geleden mijn haar weer geverfd 😀

 10. Mooie look! Staat je goed!

 11. Daniella zegt:

  Wauw, prachtige look! Het staat perfect bij je haarkleur, je gezicht en je ogen, een van de mooiste neutrale looks die ik gezien heb!

  1. Dank je, dat is erg leuk om te horen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.