Nagellak

Nagellaktrends Zomer 2010

Nu de zomer er weer bijna aan komt is het tijd om de nagellaktrends voor het komende seizoen een keertje onder de loep te nemen! Lees mee om te leren hoe jij je nagels helemaal up-to-date houdt:

Illamasqua Nagellak
Illamasqua Nagellak

Pastel
Pastelkleuren zijn niet alleen hip in de modewereld, maar ook in de nagellakbusiness is het helemaal hot. Kijk maar naar de zomercollecties die de afgelopen tijd zijn uitgebracht, zoals Orly Sweet, China Glaze Up And Away en de Illamasqua nagellakjes. Ook in de collecties van Catrice en Herôme WIC zijn mooie pasteltinten te vinden. Vooral lichtblauw en lila zijn hip.

Neon
Knalkleuren! Het mag echt van je nagels afspringen, dus doe maar lekker gek. Knalgroen, neonroze en kanariegeel mogen, zelfs als het niet bij je outfit staat. Mooie kleurtjes kan je vinden in de China Glaze Poolside-collectie en de Neon nagellak-collectie van Etos-huismerk.

Chanel Particulière
Chanel Particulière

Bruintinten
Ja hoor, Chanel did it again! Na het succes van Jade scoorden ze weer een hit met de leverkleurige Particulière. Andere merken pikken een graantje met dit succes mee door vergelijkbare kleurnuances uit te brengen. Niet alleen lever, maar ook beige en ‘greige’ (grijs/beige) zijn helemaal hip. Leuke voorbeelden van toepasselijke kleuren zijn Catrice From Dusk To Dawn en Catrice Clay-ton, My Hero.

Metallic
Metallic nagellakjes zijn al een tijdje hip, maar ze mogen nog steeds. Mooi zo, want het is mijn favoriete soort nagellak om te dragen! Uiteraard kan je de lakjes uit de China Glaze Millennium-collectie van afgelopen winter door blijven dragen, maar de Orly Foil FX-collectie is absoluut een aanrader.

Dit zijn de meest prominente trends van deze zomer, maar holografische nagellak, nudetinten en knalrood mogen ook nog gezien worden deze zomer. Uiteraard mag je lekker zelf bepalen in hoeverre je je aan deze trends gaat houden!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.