Nagellak

Nails of the Month: Januari 2014 #1

Ik kwam er net tot mijn grote verassing achter dat ik de afgelopen weken wel erg weinig lakken heb gedragen, maar ik heb besloten om ze toch maar even te laten zien. Kijk snel verder om te zien welke nagellakken ik de eerste helft van januari droeg!

Mijn nagels zijn nu een stuk korter omdat er een paar weken geleden eentje is afgebroken. Gelukkig heeft dat ook zo z’n voordelen! Nagellak blijft bijvoorbeeld veel langer zitten, omdat je met korte nagels een stuk minder tegen dingen aanstoot. Daarom heb ik de laatste gouden combinatie uit het vorige artikel nog vrij lang gedragen, waardoor hij er zelfs een kleine week heeft opgezeten.

Vervolgens had ik weer zin in één van mijn klassieke favorieten, Golden Rose Jolly Jewels 109! Ik gebruikte ‘m over OPI Kiss Me, I’m Brazilian, zodat hij extra goed zou blijven zitten.

Ik was duidelijk in een glitterige bui de afgelopen weken, haha! De tweede lak van de maand werd een combinatie van Barry M Pomegranate met daaroverheen een laagje Golden Rose Jolly Jewels 108. Een aardige combinatie, maar om eerlijk te zijn niet heel spannend ofzo.

De laatste combinatie was al te zien in dit artikel, OPI Pink-ing Of You, een heel klein beetje NYC Full Metal Jacket langs de randjes en Catrice Two Million Dollar Baby daar overheen. Dit vond ik zo mooi staan! Het bleef gelukkig ook goed zitten en ik heb ‘m pas gisteren er weer afgehaald.

Op dit moment heb ik trouwens OPI Don’t Bossa Nova Me Around (uit de Brazil-collectie) op mijn nagels zitten, maar omdat ik gisteravond snel de deur uit moest en de lak nog niet droog was is hij gigantisch beschadigd. Die houden jullie dus nog van me tegoed, haha!

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. De laatste is mijn favoriet, leuk dat roze met goud!

 2. Mooi! Ik vind de laatste combinatie het leukste, heel leuk!

 3. Heel erg mooi! Ik vind jou nagels ook zo mooi!

 4. De laatste combinatie vind ik echt prachtig!

 5. Ik blijf een zwak houden voor gradient nails..

 6. de laatste is zo mooi!

 7. Wat een gave nail art, dit ga ik zeker meenemen naar mijn acryl ideeën!

 8. Mooie lakken allemaal!

 9. Heel mooi! Vooral de laatste vond ik prachtig!

 10. Lekker veel glitters!

 11. Prachtige nagellakjes! Ik heb de afgelopen weken niks gedragen omdat ze zooo kort zijn 🙁

 12. Prachtig, ik ga een volgende poging tot nailtip op doen strakjes, ik had een mooie paarse basis lak en wilde paarse glitters op mijn top lakken, maar het was een blauwe ondertoon waardoor het mislukte, hahaha!

 13. Die eerste heb ik ook en dat blijft een favoriet! Die andere twee zijn ook heel mooi!

 14. Roze, roze, roze ^-^ Mooi allemaal hihi.

  1. Tja, de naam ‘Pinky Polish’ is niet geheel willekeurig gekozen, haha!

 15. Super leuk!

 16. Die combi met dat lichtroos en zilveren glitters vind ik prrrrachtig!!! <3 <3

 17. Vooral die laatste vind ik erg mooi.

 18. De laatste combinatie is mijn favoriet!

 19. Mooie combinaties, vooral de tweede vind ik heel tof! x

 20. Erg mooi allemaal 🙂 x

 21. Erg mooi!

 22. Ik vind de laatste zo leuk!

 23. Glitters..! 🙂

 24. super pretty allemaal 😀

 25. Glitter overload! But I love it! 🙂

 26. Mooie nagellak had je oo!

 27. Dankzij jou ben ik helemaal dol geworden op de Jolly jewels van Golden rose. Wat een pareltjes zijn het!

 28. Leuk, ben dol op glitters! Enige nadeel is het verwijderen ervan, haha. X

 29. Wat een mooie lakjes allemaal!
  Al die leuke glittertjes. Vooral die laatste!

 30. Lekker vrolijk!

 31. Echt super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.